Од Германија, мм ја купи појма немам од каде ја зема, ние мн малку ја користевме, бебе сака раслечено да спие не планирам назад да ја враќам, два три пати е користена
Продавам количка Kunert Rotax, со бел рам. Освен транспортерот, останатите седишта се употребени неколку пати. Ги има сите додатоци.
Мислам дека е поголема нашава колку што можам да видам од сликата, јас 4000ден ја платив нова. Tega Baby, 105cm e мислам нашава.
Јас имам електричен релаксатор но како лулка, лула се напред назат, буквално нов, купен пред 3 месеци и искористен само 5 пати, бебе буквално не сакаше никако, ни во релаксатор лево десно ни во оваа лулка. После ќе ти пратам слика во порака.
Иста ваква масичка за пресоблекување и јас барам, на една страна што ми излезе ја немале веќе на залиха, дали можеби веќе најдовте?
Дали некој продава масичка за пресоблекување слична како на сликите подолу или пак кадичка со сталак што има одозгоре и подлога за пресоблекување?
Јас имам ако убаво се разбравме https://topolino.mk/product/relaksator-baby-swing-cappuchino-do-9kg-cangaroo/ Ваков имам 2000 д.
Се продава пумпа за одмолзување Philips avent essential за 2500ден, купена во Чешка, малку користена, другарката доаѓа во Македонија на 17.април, после тоа може да се земе. Истиот модел ми го подари и мене и јас многу ја користев и сум презадоволна и сеуште ја чувам. Топло ја препорачувам. Ако сте заинтересирани пишете ми лп.