Се продава електрична пумпа Chicco, користена само првите две недели за да се воспостави лактација. Купена од Зегин 7000 ден., ја продавам за 3500 ден.
Ако е некој заинтересиран за оградици за креветче од Ело нека ми пише. Оградиците се нови, еднаш ставени на креветчето.
Дали има некој што продава носилка кенгур ergobaby? Особено за од новороденче? На странава на oxymammy гледам имаат попусти по 11.000 и по 6.000 ама не ни сфаќам кои им се разликите, а ми се гледа потребно како за второ, или пак искуство со друг бренд
Јас имам ваков, 5000 го продавам. Извадена е етикетата ама не е користен ниту еднаш буквално: https://oxymammy.mk/product/ergobaby-embrace-soft-olive/
Дали некој продава седиште или бустер за кола? за 4 годишно дете ми треба, големина 9-36 кила тие што се. Имаме од макси кози и јои, ама ми треба за кај дедо му во кола некое друго, моменталното му е многу кнап.
Продавам скроз ново кослипинг креветче кидило со соодветно душече пастел розе со приспивна музика и неколку фази на нишкање со далинско. Подесување на висина. Димензија 85x55 Предната мрежа се спушта за лесно внесување на бебето и практично приближување до кревет. Со тркалца за движење низ дома. 4.000ден
Продавам готвач на пареа. Готвачот е 2/1 блендер и готвач Има функции: за блендирање, само готвење на пареа, готвење и блендирање, самодезинфркција, топлење на шишиња. Временски се подесува. Многу практичен за бебиња
Продава ли некоја мајка две хранилки за едногодишни деца ми се, или да ме упатите каде има некои пообични кои нема да се толку скапи. Често одиме кај баба и дедо на гости, па да не се пренесуваме со сите гаџети цело време што ни се дома.