Majki, da ne ima nekoja kolicka letna chipolino baby max Erica, postar model za prodavanje ili podaruvanje. Jas ja imam istata, samo mi fali krovceto.....
Ne znam kaj da go postavam prasanjevo. Dali nekoja znae od kade se kupuva vaga za bebe i kolku pari e?
se prodava kolicka ednas ja vozevme i dobivme druga od baba i dedo nova e rackata za vozenje i napred i nazat se mesti ima tri pozicii za lezenje polu sedecka i za sedenje mnogu e lesna za vozenje kupena e 4900 ja prodavam za 2500 eve uste sliki
Мајки имам количка за близнаци купена од словенија,зачувана и лесно се вози,ми ја даде една роднина,ми вика сакаш вози ги и двајцата може едно поголемо едно бебе да се возат,вика сакаш продај,ако ве интересира ке ви сликам.позз
Син ми сега ке полни 2 год само трча не сака да се вози,нема шанси да седне,и затоа.сега ке сликам. таа мушамата е за дожд а корпата долу е доста голема.
Те мoлaм aкo мoже дa ми кaжеш oд кoјa мaркa е тaa штo и се врти рaчкaтa- зa неa сум зaинтересирaнa и aкo мoже некoјa сликa пoвеќе oд неa (кaфеaвaтa).Фaлa. Дaли некoјa прoдaвa кoличкa 0м+ oд cangaroo или chicco штo е сo еднa(спoенa рачка) и дa мoже дa биде бебетo свртенo кoн мене, oднoснo вo двете нaсoки? Секaкo тoa би пoдрaзбирaлo и 4 рoтирaчки тркaлa... Кoлку пaри е кoличкaтa? Кoлку е?
Jas ja Prodavam ovaa kolicka I relaksator zaedno. Kolickata e edno Leto koristena , malata nesakase da sedi vo nea isto I relaksatorot. Gratis gi davam korpata , torbata i kengurot.
majki da ne prodava nekoja bebeshko krevetce od onie so suskav materijal ne drveno? Ako ima nekoja za prodazba neka napise cena. Blagodaram