✨ МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КРЕВЕТ 3во1 – 100€ Кревет кој расте со вашето дете! Од 0 до 17 години, лесно се трансформира од креветче за бебе во кревет за дете, па дури и во работна или училишна маса. ✔️ Антибактериски душек, и завеси вклучени ✔️ Лулкање за мирен и удобен сон Модерен, функционален и издржлив – паметна инвестиција за иднината на вашето мало дете!
Продавам нов необлечен детски женски костим за капење, број 86/92, ист како на сликата, стигнат вчера во порачка од Sinsay, сосе етикети и заштитни лепенки, не е ни пробуван. https://www.sinsay.com/mk/mk/bebeski-set-za-kapene-upf50-so-kapce-so-cveten-motiv-149ig-01x
Подарувам женски алиштенца 6-18м има и зимски и летни / јакничка / бодиња, маички, тренерчиња, чорапки - другарка ми ги подари мене ама нема се да износиме па да ги дадам на некој што му требаат. Може да ги пратам по еко логистик пишете ми порака
Продавам игрална буквално како нова - купена од wenice и бебето го ставивме 3-4 пати од мерак ама потоа ни донесоа дрвена и таа повеќе ја користиме. Во оригиналната кутија - 1500 денари
Дами го продавам велосипедов реална моментална слика Како нов користен минимално 3000 карго на мој трошок. 16" со светлечки помошни тркала и фрозен сликички