dali moze nekoja preporaka za dete 5 godini za trotinet, ili ako ima nekoj za prodavanje scoot & ride highwaykick 5 pisete mi.
Продавам количка Трикси 2 во 1 може да се користи како количка и транспортер со сите додатоци купена од Loco Croco Цена по договор пишете ми во инбокс
Продавам дрвено креветче заедно со душек. Оградата се спушта, душекот се мести на 3 нивоа и има голема фиока.
Женски креветчето бебешко ептен ми прави гужва во собата на ќерка ми намалено за продажба на 3.400ден Пишете ми порака на кој му треба да се договориме: Скроз ново кослипинг креветче кидило со соодветно душече пастел розе со приспивна музика и неколку фази на нишкање со далинско. Подесување на висина. Димензија 85x55 Предната мрежа се спушта за лесно внесување на бебето и практично приближување до кревет. Со тркалца за движење низ дома. Цена - 4.000ден
Продавам Ролерки-Ролшули Купени од Sport Reality 2.500 ги давам 2.000ден простор за договор Action детски ролери со алуминиумска рамка нудат одлична подвижност и издржливост, додека сопирачката на десниот ролер обезбедува прецизна контрола на брзината. Длабокиот дизајн, во комбинација со лепенка и дополнителна поддршка во вид на прилагодлив ремен, обезбедува сигурна заштита за зглобот и стапалото. Со спој на модерен дизајн и практичност, овие ролери ќе му овозможат на вашето дете возбудливи авантури. Длабок профил Дополнително зајакнување со прилагодлив ремен Силиконски тркала Алуминиумска рамка ABEC-5 индустриски лежишта Бр.36-40