Продавам рачна пумпа Чико, неупотребувана, баланс велосипед и подлога за бебе со висечки играчки. Слики во порака.
Копачки број 30, двата пара се облечени едвај два пати, во одлична состојба Цена: 1200 ден. пар, двата за 2200
Продавам хранилка повеќе е стоена отколку користена и само простор ми зафаќа. 700ден. Погодна за деца од 6 месеци па нагоре. Тежина до 15 кг Има сигурносен појас. Послужавникот може лесно да се отстрани
Цена за пумпата 1000 ден, не е користена воопшто затоа што немав потреба од неа. Балансот е 1000 ден, а подлогата за бебе е од лупилу и ја давам за 500 ден. Продавам и перница за трудници лала за 500 ден.[/QUOTE]
Prodavam kolicka 3 vo 1 Ellada black del za bebe transporter i golem del plus torba koj e zainteresiran neka pise vo poraka
Здраво, јас имам од Chicco на две нивоа, горе за цуцли,лажички, доле за големи шишиња, 2.400 го продавам
Продавам количка Мони 3во1 со корпа, седиште и транспортер, во одлична состојба, 4000 ден. Продавам дрвено креветче со квалитетен алое душек купен од Енци Менци, 4500 ден.
Се подарува една кеса машка облека 0-6 месеци / има и помалку и повеќе носени алиштенца. Ако некој има потреба може да ја превземе до најдоцна до Вторник од Скопје
Продавам душек за бебешко креветче во одлична состојба со димензии120*60 и висина 18 цм. Потребно му е само хемиско чистење.