Од таму нарачував игрална, ич не ми текна дека може да имаат и огради за спална. Фала ти Функционална ли е? Едно од моите бебиња почна да се качува по перниците што и ги ставам како ограда, скроз се исправува на нозе па ми е на мисла да не се преврти од таа ограда или само си правам филмови?
Нема на што Мојава направи 10 месеци и баш е бесничка, се исправа, ги ниша најмалку три месеци онака без осет, тие крцкаат мислиш ќе се распаднат, се потпира на нив (пробува да стои без да се држи со рачиња), и гајле немаат, така што сум задоволна. Имаш повеќе нивоа на местење, кај нас е на највисокото од почеток. Перниците и ги тргам во средина и нема како да се качува на повисоко, барем засега дури не научи да ги преместува Само да знаеш 1,80 метри се, не се 2.
Дечки, имам селење и еден тон бебешка опрема. Ја продавам по поволна цена, само да ја дадам. Кенгур 1000 ден Гнездо за бебе што е и подлога за играње, на TafToys-1000ден Вртелешка за над Next to me креветче-1000 ден Нов некористен релаксатор на батерии, 1000 ден Хранилка Икеа-неупотребена 1000 ден Транспортер MaxiCosy 1500 ден Транспортно креветче на 2 нивоа со душек-2000 ден Перница за трудници Lala 1000ден Фотеља за бебе 800 ден