Од Пики ли ги имаш? Ако не ти е проблем може ли во порака да ми пратиш слика? Под душек ли се местат или има опција и скроз долу под спална фактички да се ногарките?
Isto i jas ne mozam me interesira Dali krevetceto e so duseg I dali e pogodno za dete od 2 god i 2 meseci zavcera napolni
Се продава BUMBLERIDE INDIE TWIN: - премиум двојна количка со седишта поставени едно до друго, наменета за сите видови терен, атрактивен дизајн, голем простор за складирање, одлична суспензија, леснотија при туркање, практична со едноставно склопување и заклучување. - тежина (16 kg) и максимална носивост од (41 kg) - воздушно наполнети тркала од 12 инчи - суспензија на сите тркала - широчина (околу 76 cm) што ѝ овозможува лесно да поминува низ стандардни врати. - склопена (со тркалата) - 82,6 cm должина × 74,9 cm ширина × 34,3 cm висина.
Продавам Ergobaby Embrace носилка како на линкот, носена неколку пати, во оригиналната кутија. 5000ден, праќам по карго https://oxymammy.mk/product/ergobaby-embrace-soft-knit-cream
Bebeski set postelnini po 1300den Minnie mouse postelnina 1500(so jorgance),i muzicka igracka minnie mluse 1200den
Јас се приклучувам на разговорот. Имам нарачано од Пики ограда, под душек се мести но нема никаква шанса да се извади. Моето буквално скока на оградата, топла препорака ако се мислиш да земеш. Јас ја земав кога малото имаше 8 месеци, во моментов е две ипол години буквално се беси на оградата без проблем.
Продавам бебешка опрема: Релаксатор Joie 2000, Релаксатор на струја Moni 4000, Хранилка Loco Croco 2000, Трицикал Рито 4000, Дубак со силиконски тркала 2000, Џампер за на врата 1200, Кенгур Infantino 1000 Се е зачувано како ново и комплетно со сите додатоци. Доколку има заинтересирани, пишете ми во порака.