Се продава KikkaBoo Happy двојна количка во многу добра состојба. Mногу е лесна за возење, лесно поминува низ врати, лифтови и продавници. Се преклопува брзо и не зафаќа многу простор кога е затворена. Количката е зачувана и целосно функционална.
Prodavam detska igralna siva boja 120x180, 500 denari. Imam i 4 drzaci novi nekoristeni sto se zakacuvaat za deteto da moze da stanuva polesno.
Продавам Stokke количка со сите додатоци. Комплетот содржи корпа за новороденче, спортско седиште и транспортер Stokke Besafe Izi go кој може да се користи и во лежечка положба. Плус има торба, чадорче , мрежа за комарци и кабаница. Користена е кратко сочувана е како нова. Цена по договор.
https://encimenci.mk/product/krevetche-next2me-magic-evo-co-sleep-grey-mist-chicco-870417200/ Продавам исто вакво next-to-me креветче, со гратис вртелешка за него 8000 денари. Праќам и по Карго надвор од Скопје
Здраво девојки, продавам рачна пупма на Philips Avent, користена само една недела. Цена 1500ден. Исто продавам и wearable единечна пумпа на Lansinoh исто користена една недела само (има и гаранција), купена пред три недели, цена 3500ден . Уредно чувани во оригиналните кутии. Доколку некоја е заинтересирана нека ми пише порака па ќе размениме и тел.број дополнително. Поздрав.
Продавам термален костим за капење Splash around - Warm in One 6-12m (од внатрешна страна е со филц), го носевме лани за во Охрид ама кнап и беше и само е пробан.Од рамо до меѓунозе е 40цм. 1000 денари Има простор за договор.
Дали знаете каде може да најдам перниче/редуктор и штитниците за каиши од Chicco Kaily транспортер? Барав на Amazon нема...