Здраво, сакам да подарам алишта за девојче од 0 месеци до 2/3 години, и за машко од 3-4 години големини, исто така имам и корито за бањање со постоље и уште некои ситници.. јас сум од Илинден и доколку некого познавате што би можела да му ги подарам, би сакала да ме исконтактирате и да ми посочите каде може да го направам тоа
Rolerki i za Masko i za Devojce moze,socuvani ,broj od 36 do 38,orginal kupeni od Germanija,idat so torbickata 1400den
Здраво, продавам облека за машко бебе, 0-12м, 100-300 ден по парче/комплет, нова, со етикети и неупотребувана. Доколку има заинтересирани пишете ми порака, ќе ви пратам слики.
Продавам дрвено креветче за бебе од Икеа со душек од Енцименци Алое. Може да се купи комплет, може одделно
Мајки, Подарувам две гуми за пливање: едната е како автомобил, другата е класично бротче. Двете гуми се за мали деца како дубалце. Исто така подарувам pampers пелени за пливање 6ка број. Подигнување од Карпош
Здраво на сите, ги подарувам играчкиве од сликите, со подигање во Аеродром Скопје. Слободно пишете ми доколку сте заинтересирани
Џампер Се подесува према висина,седиштето се врти 360° има музика и други игри за развој на моторика и сензори 2.000ден