Дали некоја продава летна количка за година и пол бебе ми треба која се пакува ко чадор за да може во аавтобус да ја носам ???
Бубале, јас имав chicco, ми ја украдоа и случајно на страната на лотус м Струмица видов на primebebe по околу 1700ден, ја купив на зезање, ама препрезадоволна сум. До 3 гoдини се користи, прелесна. За на одмор ептен погодна.
Дали можи да ми пишите цена во инбокс? Бидејќи јас не можам да ви пратам порака пишува дека има ограничување. Ви благодарам.
Не најдов подобра тема од оваа. Продавам ДОРМЕО душек одлично сочуван, користен само 5 години сеуште е под гаранција со димензии 200/180. Цена по договор.
Дали продава некој количка во добра состојба по можност чадор систем и наслон кој се спушта до лежечка позиција? Благодарам однапред
Продавам sling марама за носење бебе и Isara V3 ергономска носилка (кенгур) користени еднаш. Пишете ми ЛП доколку сте заинтересирани.
Здраво мамички на моја роднина кумот и старејкото и купија иста количка па едната ја продава за 3500 ден нова спакувана со 1 год гаранција.Корпата се врти и кон мајката.
комплетот вклучува : алум.рам, корпа за новороденче, летен дел, транспортер/седиште за кола(0-10кг), ташна, корпа за складирање, заштитити од комарци и од дожд, 3 заштитни покривки(за секој дел посебно- за заштита од ветер и сонце). Количката е како нова, малку користена(<6месеци) . Цена и повеќе инфо во ЛП.
Da proveram I ke ti kazam Проверив,за килажа никаде не пишува,за бебе е наменет,ако сакате дојдете видете го
Zeni ponudete mi kolicka so korpa , krevetce relakstator na struja kompletno sve mi treba za masko bebe ponudi i ceni inbox no da se super socuvani
Zdravo Prodavam kolicka lorelli s500 koja voopsto ne e koristena, samo sto ja odpakovavme dobivme nova kako podarok. Bojata e krem so belo ima transporter korpa i zimska prekrivka. Dokolku nekoj e zainteresiran cenata e 8500den Eve kako izgleda https://www.google.com/search?q=lor..._AUIEigB&biw=360&bih=512#imgrc=oziOm9M6ufBGaM: