Продавам: 1.Електрична пумпа Spectra 3000 ден 2.Рачна пумпа Chicco 1000 ден 3.Дубак Jungle 2800 ден 4.Транспортер Cangaroo 2000 ден 5.Стерилизатор Chicco 2in1 1500 ден
Мајки сакам да споделам моја страна на фб за изработки на персонализирани подарочиња за деца - именца www.facebook.com/pletulka
Мајки незнам дали постов ми е за тука, ако не е се извинувам, насочете ме каде да го објавм. Продавм детско точаче, малку користено, синко неска да се вози во него
Majki letna kolicka za momce dali ima nekoj da prodava ili da podari.Kargo jas plakam.Ponudi inbox i so pristapni ceni
Да не имате хранилка за продавање? Веќе имам една дома, но ми треба за кај бабата и дедото, они не се во можност да купат, а синко веќе прави проблеми ако не јаде во столче.
Здраво женски, мои пријатели продаваат неотпакуван преубав трицикл. Неутрална боичка е беж. Јас можам да гарантирам дека е одличен затоа што го имам и многу лесно се пакува во кола. Цената му е 4000 денари, неотпакуван во кутија си е. http://www.encimenci.com.mk/tricikl-rito-s380-cool-khaki-qplay-s38001 Еве линк да го видите моделот, кој е заинтересиран пишете ми во порака ќе ви дадам бројче да се слушнете
Здраво девојки Не знам дали е за тука, ама не најдов посоодветнс тема. Дали некоја од вас продава детска лизгалка, средна големина? Ако продава некоја, нека ми пише во лп
Се продаваат. Заедно 3000, посебно точачето 2000, проодувалката 1500. И двете се купени од Енцименци. Точачето е на CHICCO а проодувалката VTECH.