Продавам џампер Содржи сет од играчки прилагодени за бебето, вртливо столче за 360 степени тврда подлога на која детето подрипнува, а која се подесува по висина. Неоштетен целосно зачуван и функционален. Цена : 2 400 ден. Продавам релаксатор °TrueSpeed™ технологија со 6 брзини на лулање °6 мелодии со контрола на звукот и автоматско исклучување °Тајмерот за лулање има 3 подесувања: 15, 30 и 45 минути °WhisperQuiet технологијата обезбедува бесшумно работење °перниче за главата што се отстранува прилагодливо со 5 точки на безбедносните каиши °2 позиции на наслонот на седиштето Цена : 2 000 ден. Одлично сочуван со батерии.
Се продава неотпакувана количка Т4, 10 000 денари http://www.encimenci.com.mk/kolichka-t4-2-vo-1-beige-tornado-h510601
Здраво на сите, Доколку има заинтересиран продавам релаксатор ист како на сликата. Многу малку користен, моето бебе не сакаше да седи во него не се навикна. Релаксаторот е одлично сочуван. Има 7 врсти на мелодии, вибрации, многу лесно се одржува. Купен е 6000 денари,го давам за 3000 денари. За контакт во пишете ми во ЛП. Убава вечер на сите
Продавам лизгалка Smoby, 3.500 ден, како нова. Димензии 100×159×150, делот за спуштање е со должина од 150 цм. Можност за приклучок на црево,па може да служи и како тобоган за во мини базен. Има многу стабилна скала со скалници кои не пролизгуваат и ергономска ограда. Изработена е од квалитетна пластика, УВ третирана и отпорна на надворешни влијанија, која гарантира дополнителна безбедност. Лесно се монтира/демонтира.
Zdravo, dali nekoj prodava kolichka za bebe. Kje doagjame naredniot mesec od stranstvo so bebe, pa za 1 mesec ne mi se isplakja da kupuvam nova.
Блиска ја купи, рече дека била ОК за цената, за 3.000ден бебе во ново ќе возиш и нема да се замараш https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1366526666782358&id=213659295402440
Здраво, Сакам да купам точаче за балансирање. Барав низ продавнициве низ Скопје, или се изгор или не ми се допаѓа квалитетот. Важно ми е да не е со пластични тркала. Пишете
А таа што ја стави во другата тема од каде е? Ми се допадна баш. И да, сум за да му ја купиш за дома, ако му помине меракот како што велат, ќе ја ставиш тука и некој како мене ќе ја купи
Здраво мајки. дали има некој што продава седиште за на велосипед за деца до 25кг. Да се става позади на седиштето, не на рамот. Фала и убав ден.
Женски, блиски продаваат неотпакувана количка chicco urban 14000 денари. ако некој го фаќа око пишете ми да ви дадам број
Ја продавам истава количка користена 4 месеци, спакувана е па не можам да ја сликам. Иде со транспортер, корпа, седиште и торба за пелени. Цена 15.000