Супер се,ама мајката веќе подолго време не ја гледам во Бисер. здравје,сигурно ќе најдеш некоја на која ќе и биде неопходна.
Јас малиот го мерам на дигитална обична вага. Прво се мерам јас, па го земам во раце и се мериме. До сега ми се покажа точна. Иначе го мерам од месец и пол а сега има четири и пол. Еднаш месечно одиме на контрола и мојата вага со на докторката се точни +/- 100 гр.
Jas imam digitalna, no rasipana mi e, imam obicna za nas za merenje ama ne veruvam deka kje pokaze tocno. Mene sega nakvekje mi e da gledam dali i kolku kje kacuva vo kilaza poradi doenjeto, ne znam kolku jade i dali e gladna i zatoa mi treba vaga da ja meram
Sakam da kupam malo masice so stolce da ne e biro za moeto 2.5 godini dali ima vo dzambo ili nekoj da ne prodava
Мајки да прашам да не имате зимска облека за 2-3 годишно детенце која не ви треба. Барам за самохрана мајка со две дечиња 2 и 3 години па доколку сте во можност да помогнете
Ќерка ми доби на поклон ваква дрвена масичка со две столчиња за прв роденден и ептен е погодена, на неа си игра, бои, црта, еве веќе две години и уште ќе ја користиме. И јас земав слична за поклон од пластичарската.
Gi prodavam,sosem novi,toa za presoblekuvanje samo kratko bidejku na spalna ja oblekuvav,a transporterot recisinov,imam dva
Majki ako nekoja saka transporter nov nekoristen kupen 3100, ne e od tie sto idat so kolicka, za u kola i kakp relaksator
Мајки продавам транспортер, малку користен. 2800 го давам, 3200 купен. Chipolino e. Капакот се вади на нитни.