Јас барав таква и не најдов, купив транспортно креветче на старо и рачки од џамбо, наменски се за подигање. Маста му излезе поефтино ме фати него игрална
На спрат, кај облеката детска, до оние штитници за штекери, такви земав па случајно ги најдов рачките.
Подарувам Медела вештачки брадавици, купени, пробани и оставени, ич некористени значи се. 600+-ден се, па на која и треба да не си фрла пари, ги подарувам...
Дечки се продава слинг марама, искористена е два пати. Преубава црвена боја е. Од типот на марами moby wrap е, нема алка метална. Се продава за 1500.
Имам седиште за во кола. Од 0 до 24 кг. Седиштето се прави и како положба на транспортер за спиење. Чисто ново ми е, 2 месеци користено од англија. Јер само што го купив се вративме и овде каде што сум бидејки доаѓав со авион не можев да го донесам па маж ми купи ново. Ако некој е заинтересиран нека ме контактира.
Барам доколку има некоја мама да ми понуди патичиња/обувки за машко бебенце јакничка зимска .. 9-12 месеци Само да не бидат скапи слаба сум со финансии моментов
Од каде си? Имам едно зимско јакниче за машко дете, величина за годинка, да го најдам кај мајка ми дома и би ти го дала.
Продавам транспортер за бебче,ново некористено.Цена 2000 денари,кој е заинтересиран нека ме контактира во инбокс ќе пратам слики од него.