Продавам гардероба за детенце машки до 3 години, зависи, син ми е повисок, на некои деца можи и до 4 година да му одговараат. Ако сака некоја, нека ми пиши ЛП...
Продавам комплет, количка, транспортер, зимска прекривка и торбица. Од се ова само торбицата е неколку пати користена, транспортерот само за од болница излегување а количката за торбицата возење. Како на сликата само без шарка сива со зелено е. А цена незз која ако сака.некој нека понуди.
Облека за новороденче, скоро се за првите три месеци( бенкици,боди,пижами,тетра пелени и шведски,шпихозни и дводелни комплети) за машко бебенце. Сакам да ги дадам на некој кој има потреба. Користени се ама се добро зачувани. Ако некој сака нека пише во порака па ќе се договориме
Јас имам пишано погоре продавам лорели количка на склопување е и транспортер, торбица и зимска прекривка. Цена незз ни јас незз како одат понуди ти колку си во можност. Ептен се зачувани ќе ти пратм слики од сите поединечно ало сакаш.
Девојки продавам релаксатор за 1000 денари. Го продавам зошто малата вришти кога и да ја ставам во него, многу е прибирлива а и имам потреба од парични средства. Кој е заинтересиран нека пише во лп
Супер рачна пумпа за измолзување користена 2-3 пати Со неа во пакет влошки и ќеси 700 мкд јас го плаќам и каргото 1