Мајки продавам електрична пумпа за измолзување " Авент" , два пати е користена, под гаранција е, цена 4500 денари, има простор за договор.
Продавам игрална, марка Cam во супер состојба 2000ден. и лулашка во две позиции за седење и лежење 1000 ден. Има простор за договор.
Мајки мене ми треба количка за близнаци. По продавнициве кај нас не можам да го најдам тоа што го барам, па можеби некоја од вас ќе ми помогни. Битно ми е да е лесна за управување, да се собира во врата и лифт, да може бебињатада се возат свртени кон мајката. Пожелно е да има и транспортери. Пишете кој што има за продавање
Здраво женски, имам 9 месечно бебенце девојче, доколку некој сака да ми излезе во пресрет, имам потреба од алишта за него, доколку на некој му се наоѓа а не му се потребни дубак,количка, хранилка, јакничка или скафандер ќе ми помогне многу.
Здраво продавам бебешко креветче не користено(пола саат нема спиено во него) Медијапан материјал Страници + чаршав+перници Душек Играчка Тул има за озгора со додаток Цена 7500д или предлог во лп
Здраво мамички, имам електрична нишалка за бебе од марка Јоie за продавање. Не ја искористив за малиот бидејќи не сакаше да лежи и така остана па би сакала да ја продадам. Се разбира во супер нова состојба е и многу убаво изгледа. Има можност за нишање во два правци, повеќе мелодии за избор како и светло за навечер или кога е потемно во соба. Доколку има заинтересирани мило ќе ми биде да се договориме. Слики прикачени од интернет, колку да видите за кој производ се работи. Се разбира ќе добие заитересираниот слики од самиот производ или евентуално на лице место. Напомена: живеам во Германија и нажалост не би можела за Мак. да ја пратам освен ако некој сака преку пријател да си ја донесе. Ако сепак постов не е за овде, се извинувам. Поздрав
Мајки некоја да не има перница за доење да ми ја позајми за 2 - 3 месеца. Малава е 4 месеци и веќе не можам да ја потпирам убаво кога цица а да ја купувам перницата за краток период не сакам.
Ми треба лулашка со метална конструкција за во двор,може и со две седишта,трамболина и голема лизгалка. Ако некој продава пишете ми лп.