Зошто го продаваш толку рано? Јас го користев транспортерот до годинка и нешто за во кола нели ти треба?
I jas prodavam ist takov violetov.. nas ni e vreme za sediste ,a i toj ne e mn.koristen imam dva transportera.
Majki prodavam pumpica za izmolzuvanje na chicco, taa so e natural feeling. Kupena e od zegin pred mesec ipol koristena samo ednas (nemav mleko od start sme na ad). Nova e 1900den jas ja prodavam za 1200. Patni trosoci na moja smetka. Ako ima nekoja zainteresirana neka pise. Pozdravce
Јас продавам стерилизатор Baby Care 1000 ден. купен е 6000 ден. користен е само 2 пати, скроз нов е. Кој е заинтересиран нека пише
prodavam navlaznuvac na vozduh.http://www.encimenci.com.mk/proizvod.asp?id=006710000&kat=4&sn2=34.kupen vo noemvri voopsto ne e koristen.ili moze da zamena .mi treba kengur,dubak jumper i sl.
dali nekoj prodava sediste za bebe vo avtomobil? ako ima nekoja neka mi pise.. nie imame 2 transporteri za prodazba, mnogu malku koristeni, ama veke ni e vreme za sediste...
Misli na podloga za krevetce najverojatno ovde ne se skapi.. http://tekodoo.com/shop/36-podlogi-za-presoblekuvae
Продавам обичен релаксатор добиен на поклон јас ке си земам од оние поголемите со вибрации и музика. Овој се нишка и има играчки, друга опција не. Купен 2000,го давам за 1000 марка Lorelli.
Подарувам облека за женско бебе од 0-6 месеци. Мојата е јунско бебе, така да најмногу би одговарала со бебе во приближен термин. Се е убаво, нема ништо скинато, ниту флекосано, повеќето работи се еднаш-двапати облечени. Најмногу имам токму за од 0-3 месеци. Пишете во инбокс.
Продавам кенгур на chicco користен само 1 на 5 мин хахс. За цената ќе се договориме.инфо во лп Се корсти од 0+.Поставени отвори за нозете за да се обезбеди поддршка и удобност на ножињата на бебето. - Кенгурот може да се подесува за да се адаптира спрема телото на бебето. - Ткаенини од материјали кои дишат за да се обезбеди правилна вентилација. Лесен за користење, комфорен и удобен за Вашето бебе. Две позиции на користење: кон родителот и спротивно. Кенгурот се подесува во две позиции во висина за да се одбере најдобра позиција за детето.
Продавам градник за доење, нов, неотпакуван, јас ги имам истите 3 пара и само во нив сум 4 ипол месеци секој ден и по цел ден го носам и спијам со него, по удобно здравје Која идна мама сака, нека ми пише лп, цена многу поволна