Здраво, продавам навлажнувач на воздух од gorenje, купен на 05.11.2020 Користен само еден ден. Го продавам затоа што влажноста на воздухот ни е поголема од што треба. Цена: 2500 денари. Купен е од setec. https://setec.mk/index.php?route=product/product&product_id=70381
Продавам електрична пумпа на Лансинох. Продавам релаксатор Kika Boo. И двата производи се во одлична состојба.
Мамички поради тоа што сеуште го немам продадено релаксаторот цената ја намалив на 2000 со ваша достава.
Здраво членки. Доколку има заинтересирана мајка за Chicco Trio Sprint јас продавам. Користена е само корпата 3 месеци и тоа повеќе за дома. Ако има заинтересирани може да ви испратам и фотографии.
Се продаваат две седишта од 9-36кг (едното е како на сликата, другото исто само со сиво комбинација). Седиштата се во одлична состојба, во едното е буквално само два пати возено детето.
Prodavam kolicka cipolino 3 vo 1, podarok so nea hranilka I relaksator ako ima nekoj zaintwresiran neka mi pose ke mu pustam sliki
Продавам нов Philips готвач на пареа, купен на 30.11 со гаранција, употребен само еднаш ради проба бидејќи веќе имам еден дома. Цена: 2600. За други детали може слободно во порака да ми пишете.
Подарувам детски играчки (коцки, топки, кинетички песок, музички играчки, колички...) Доколку на некоја мајка и се потребни нека ми пише