Не сакам да си го заглавувам лаптопот цела ноќ. Малата ми е 2 години, не ми е за малку, од кога е родена е со бели звуци по цела ноќ, ама ми рикна таблетот.
Јас. Ја купив од Elo и ниту еднаш не успеав да ја искористам https://www.instagram.com/s/aGlnaGx...aj5gnvu4vo&story_media_id=2204602868933948259
Продавам next to me креветче на Safety 1st. Вооптшо не користен, само монтиран. Малата се кај мама сака, а 3 креветчиња имам. Цена ќе се договориме
Продавам ново неотпакувано детско креветче, бело земено од Либерта бебе центар. Со душек и фиока креветчето веќе го нема во продажба преубаво е.
12500 е земено, можеш да видиш и на страната. За 11000 го давам. Како што ми го донесоа така стои не е чепнато, дури 2 месеци го чекав зошто бело е по порачка ептен со ќејф го земав, ама дур ја средиме собата за поголемово никако да почнеме се роди друго Мериме со маж во собата која ја планираме нема да има место за два ќе биде тесно...и така не за кого е речено... се распишував, а за цена само праша.
Син ми ја искрши од играње, почна да се игра со неа околу 18м,веќе трчаше, и фали тркало ама уште ја игра, надвор продава сладолед со неа во двор, има 3 г, побарај во пики на фб мислам дека ја имаат и јас околу 1500 ја купив.Како проодувалка не е бш стабилна, мн е лесна ама како играчка е супер.