Јас имам, плаво е, интересно, држи батеријата доста време. Ако уште бараш пиши ми, ќе ти пратам слики.
Се продава 3 in 1, дубак, џампер и пропдувалка. Се подесува во 3 висини и е опремен со електронска табла.
Продава ли некој бебешка лулашка како на сликата или слична? И доколку некој има ваква колкав период ја користевте за бебче? Незз дали се исплати на ново да ја земам или да барам на старо.
Јас и Јас имам само лулашка, без тие од страна. Големата е 3 год и уште се лула. Тоа од напред се вади за кога се поголемки.
Продавам релаксатор како на сликата. Многу малку е користен. Има повеќе мелодии и нивоа на нишкање. Работи на батерии
Да не има некој летна количка за продавање? Чадор систем некоја, шо е можно по лесна да е, инаку 15кг. е мали
Продавам летна количка Чико Олала за девојче, иста како на сликата. Количката е екстра лесна, стабилна и воопшто не е оштетена, испрана, спакувана, спремна за користење.
Да беше машка не ја давав, ќе си ја користев за синко. Подобра количка нема, во една рака го симнував бебе, во друга количката од 4ти спрат, прелесна е, а комотна скрос
Ептен ме бендисува да ти кажам Ама, некако ми изгледа како да би фаќала доста место во кола. Најмногу за на одмор ми е кога ќе се товараме да не се предомисли мм и со се куфери и количка да ме врати И цена ако може или иМбокс