jas imam transporteri dva isti, mnogu malku koristeni, kupeni po 3 000, pogore gi imam slikano, ako si zainteresirana moze i eden da ti ponudam..za cena ke se dogovorime, pisi ako sakas, ili javi se, 078 334 514, jas sum od Strumica, pozz
Продавам, нова, неотпакувана, најобична, без подесувања на грбот. Ако сеуште си заинтересирана пиши ми лп, ќе ти пратам слики.
2000 денари. Ич не е користена, 2 послужавници има. Јас имам 5 месечно девојче и неможам сега да ја седнам под агол 90 степени.
Апел за помош за СОС Детско Село Македонија доступная компьютерная помощь Винница Драги пријатели, во моментов во СОС Детско село имаме потреба од опрема за бебиња и мали деца и затоа ве повикуваме да ни помогнете и доколку имате можност да ни донирате: * колички за бебиња * бебечки креветчиња * дубаци… * детски точачиња со помошни тркалца (за деца од 3-5 години) Слободно пишете ни порака или јавете се во Националната канцеларија на 3290 556, за да се договориме за транспорт и достава. Ви благодариме!! Dokolku ne mozete da gi prodadete,ako imate zelba za donacija
Ако некој е заинтересиран за,количкава со транспортер нека пиши.Многу малку користена е ,скоро купена само детето мое не сака да седи во неа воопшто.Еве и линк како се комбинира