Продавам креветче со две фиоки, користено 6 месеци. Има опција за нишкање. Го продавам бидејќи ми е потребно креветче на тркалца за мала спална. Со креветчето има и мрежа за комарци. 2000 ден.
Продавам електрична пумпа Kikka boo serenity купена на 05.10 два пати само употребена, купена 3190 ја продавам за 2000
Продавам релаксатор, транспортер, пумпа за измолзување со подарок греач за млеко (нов),детски тепих, подлога за пресоблекување (нова), патики ортопедски од kegi бр.19, обуени само за роденден, скафандер за 12 месеци. Релаксатор, транспортер, пумпа, тепих, патики, подлога за пресоблекување изнесуваат по 1.000.00 денари. Останатите работи по 500.00 Праќам по карго. Карго вие си плаќате.
Се продаваат нови 7 блузички купени од George 9-12месеци. Спојлер: Блузички Кога нарачував за внуката дупло сум ги порачала. Купени се 22евра, ги давам едно за 150ден, а ако некој ги земе сите заедно 700ден.
Ако има некоја заинтересирана Продавам зачувано транспортно креветче; зимска количка во одлична состојба; релаксатор и транспортер.. По можност од Куманово ..
Нарачувамсо достава до Германија и од таму ми ги носат. Нема достава до тука директно инаку Ауу многу На колку заработка одат тие.. Јас пред да се роди малата бодиња кога нарачав од Tiny беа околу 500 ден повеќе..
Поздрав, луѓе. Продавам по симболична цена: Количка Canngaroo Зимско/Летна (одлична за зимски екстремни услови) многу малку користена. Транспортер/седиште ИЧ НЕКОРИСТЕН! Дубак сигурносен (0 шанса да се преврти детето) и тој многу малку користен. Исто така и КЕНГУР гланц нов НЕКОРИСТЕН! Работите се некористени пошо синчево прооде на скоро 9 неполни месеци (не сакаше ни во дубак, ни во кенгур за во седиштето да не правиме муабет). А инаку количката само така си ја шетавме додека јас го држев во раце малиот. Немам фотки во моментов, ама би ги сликал и би ви пуштил. Цена: Понудете.