Мајки, ми треба џампер за малово, не таков за на врата, туку статичен како дубак што е. Има ли некоја од вас да продава? Tnx!
продавам релаксатор до 6 месеци раат ми беше си лежеше во него се клацкаше. сега не оти не сака ама немаме време за него мнн сме активни во дубак лазенјеее и така
го продавам седиштето за во кола купено пред нецела год многу малку користено не сака ќерка ми да седи во него
Мајки каде можам да најдам такви како мушами на кои ќе можам да го пресоблекувам малиот? Ова најмногу е корисно за на гости. И која цена се?
Такви водоотпорни навлаки (мушами) има во ДМ на Babylove и во другите маркети на Becutan. 10 парчиња околу 200 денари се
Мене многу ми се најдоа попречните што ги купив за,мене во болница.Сега кога одам некаде си го пресоблекувам малиот на нив Јас ги купив од Зегин
Vo Stuzanka imas, ili ti baras za edna upotreba? Jas imam od struzanka pamucno, ednata strana najlonska Belo so sini stapalki e moeto.. imas sarenki
Фала ви, ќе побарам деновиве. А какви цуцли и шишенца за новороденче користите, сакам да земам барем за почеток, за чајче ова она.
Moze da mi pustis slika i cena. Btw dokolku e nekoj zainteresiran za sediste za kola za pogolemo dete, ne se mesti vo lezecka polozba ni ima moznost da se uzvadi samo dolniot del da se koristi kako klupa sediste i za pogolema vozrast. Marka Premaman momentalno nemam slika. Moze i zamena za sediste sto se mesti vo polulezecka polozba.
Kupen e 3500 jas gi davam 2000den. Ama samo tri pati e iskoristen sinko ic ne sedese vo nego. Ako si zainteresirana pisi ke se dogivorime pozdrav