Се продава релаксаторот, се селиме и за жал неможеме да го земеме со нас, користен е 2 месеци, купен од Енци менци, се користи од раѓање до 13кг. Цена 9000 денари.
Продавам релаксатор купен од Енци менци, бејби свинг сива боја Кангароо со 5 брзини на лулање и со музика.Малку користен бебе не ми го сакаше.Повеќе инфо и слики во лп.Поволна цена!
Продавам релаксатор Convertme Swing-2-Seat Nash Bright Starts, купен е пред 7 месеци од Енци Менци. Користен е 4 месеци. Регуларна цена му беше 7990 го купив на 20% попуст - 6392 денари. Го продавам 4000 денари. Јас бев презадоволна од него. Има вибрации, автоматско лулање со 5 брзини на лулање, тајмер 30,45,60 мин, 12 мелодии, 4 смирувачки звуци од природата со 3 јачини на звукот. Седиштето може да се фиксира со EasyLock систем. Потребни се 4 D батерии за механизмот на лулање и посебно батерии за вибрациите на седиштето. Работи со батериите само колку да почне да се лула седиштето, а потоа има доле статичниот дел магнетче кое автоматски го повлекува седиштето и батериите не се трошат. Јас лично ги немам сменето од кога го купив и сѐ уште не се потрошени. Издржува до 9кг. Слободно пишете ми порака ако ве интересира нешто повеќе
Zdravo mami dali nekoja majka podaruva (dubak, kolicka i hranilka) Bilo shto od navedenoto ne sum vo mozhnost da kupam. Fala ubav den ❤️
Женска летна количка Чико о лала да понуди некој? Јас имам зелена, но некаде испаднало едно тркало и не можам да го најдам
Оградица 4000 денари Подлога за пресоблекување 1000 Релаксатор 1500 денари Подлога за играње 500 денари. Праќам по карго. Каргото е на ваш трошок.
Се е скоро ново. Во оградица го ставав синко додека појдев во вц, кога бевме сами. Потоа одма го ваѓав. Подлогата за пресоблекување е нова. Два или три пати го пресоблеков на неа. Исто и релаксаторот и подлогата за играње малку се користени. Повеќе ни служеа за сликање. Сега ги продавам, бидејќи синко ги надрасна. Здравје во јуни полниме 2 годинки.
Дали некој продава хранилка, ми треба за ко ќе е синко кај мајками да не ја шетам оваја мојата наваму натаму, ако продава некој користена супер би ми дошла.
Jas podaruvam,heanilkata mi ja podari clenka od forumot, @Miss.Sweet no sinko nesaka da sedi vo hranilka,hranilkata e vo odlicna sostojba,funkcionalna e.
Подлогата за пресоблекување, релаксаторот и подлогата за играње се продадени. Остана уште оградица. Цена 4000 денари. Скоро нова.