Патики од kegi број 19. Обуени за првиот роденден и за сликање. Ортопедски. 1000 ден. Музичка вртелешка за на креветче. Од Чико 700 денари.
Продавам релаксатор Ingenuity Convertme Swing-2-Seat Nash Bright Starts, купен е пред 7 месеци од Енци Менци. Користен е 4 месеци. Регуларна цена му беше 7990 го купив на 20% попуст - 6392 денари. Го продавам 4000 денари. Јас бев презадоволна од него. Има вибрации, автоматско лулање со 5 брзини на лулање, тајмер 30,45,60 мин, 12 мелодии, 4 смирувачки звуци од природата со 3 јачини на звукот. Седиштето може да се фиксира со EasyLock систем. Потребни се 4 D батерии за механизмот на лулање и посебно батерии за вибрациите на седиштето. Работи со батериите само колку да почне да се лула седиштето, а потоа има доле статичниот дел магнетче кое автоматски го повлекува седиштето и батериите не се трошат. Јас лично ги немам сменето од кога го купив и сѐ уште не се потрошени. Издржува до 9кг. Слободно пишете ми порака ако ве интересира нешто повеќе
Пишав и во друга тема, подарувам перница за трудници и пумпа за одмолзување мајчино млеко. Кој е заинтересиран нека ми пише лп
Здраво мамички.. некоја да има машка бебешка облека.. да продава или подарува? Бебето сега ми е еден месец, може да биде од 3 месеци нагоре.
имаше на пазар 3 ама во бебе центар е на попуст 7200 нешто така. Јас го добив на подарок и презадоволна сум. Едит: 7600 бил, а за скоро истата цена е на пазар3. Во нептун е 12000.
Здраво, продавам кенгур Boba Classic 4GS. Дизајн како на сликата. Воопшто не е користен. Купен 6500, го продавам за 3000.
Nekoja mama da ne ima za podaruvanje hranilka. Sinko mnogu e nemiren posebno koga treba da se jade mi pravi vezbi stani-sedni