Не можам да ја најдам, следи ги повеќе групите, баш таа што се подаруваше беше розева и многу зачувана. Можеби е веќе подарена.
Се продава количката. Kunert Rotax комплетно како на сликата со плус мрежа против комарци и кабаница за дожд. Користен е само транспортерот, за останатото имаше само обиди за користење Ако има заинтересирани нека ми пишат лп.
Бејби фон некој да не продава по разумна цена. Си викав што ќе ми е ама заборавив дека едно пивце мама во дворче ќе сака да пие
Zemi si kamera 1200 denari, povrzana ti e so mobilen i kaj i da si mozes da si ja otvoris. Mozes da zboris, da slusas, da se snimaat denovite ako imas memoriska. Nie zemavme na xiaomi 2 kameri za 2300. Jas sum prezadovolna. Posle toa mozes da si ja montiras kade sakas.
Да се уфрлам и јас во муабетов јас имам инсталирано апликација Babycam на два телефони и така си ја гледам има и повеќе опции како да снима да и пушташ песнички приспивни да и зборуваш итн.
Која камера ја имате? Затоа што на линкот се бајги поскапи од 1200мкд а и јас сакам да си купам. Фала однапред
Има апликација од гугл плеј dormi нешто така беше,се инсталира на 2 телефони,еден кај бебе и еден на родител,детектира секакви звуци и се вклучува и камера,јас имав така со синко и поминав без бејби фон,многу практично.
Дечки камера е закон, и да го гледаш, не дај Боже да не се покрие со кебенцето врз него, или дали се буди па да притрчаш да го заспиеш пак, ние сме си презадоволни од камерата, и од работа си го гледаш, можеш да си збориш преку неа и сл.
Еве ја нашата. Брат ми начекал 2 за 2300 секоја среда имаат акции но во гтц имало 2 продавници шаоми. Ако сакаш да го препрашам па да ти кажам.
Па ок ама мене тоа не ми е практично. Телефон е, што ако се исклучи,или како ќе гледаш дур е на пуњач, треба да го мислиш,ова е друго и далеку попрактично од телефон, а не е скапо ич
Муабетот ми е од практичен аспект,телефони вишок сите имаме,а ти нема бебе да оставиш со саати само па да се испразни батерија.Прво прашање е дали воопшто ке го користиш,јас бев цело време на штрек ако го оставев така,и 100 камери да ставев исто ке беше.Сите замислуваме мирно бебе што ке спие со саати и што ке го следиш на камера или бејби фон,ама тоа се пусти желби далеку од реалност.Паритњ за камера можат да ги пренаменат за нешто покорисно мајките,и да пробаат прво со апликации за да самите се преиспитаат колку реално им треба и дали ке користат.Нема исто бебе и нема иста мајка,сите сме различни.