Ја продавам количкава. Чико Бејби Макс, со ротирачка рачка. Количката е користена многу краток период, одлично е сочувана.
Здраво феминки, Продавам Ergobaby Aura марама за носење бебе, купена од Oxymammy, употребена само еднаш. Исто така продавам релаксатор (со музика, светла, вибрации...) и нов кенгур за носење бебе. Заинтересираните може да ме контактираат за да им пратам слики. Подарувам: - Medela силиконски брадавици, некористени, во кутивче, - Пластичен додадок за во корито, за бањање бебе, - неотворен пакет пелени Pampers 3 гаќички - зимска јакна за бебе и друга облека и прибор...
Мајки ако некоја има потреба од сандали вакви, ги продавам 700 ден, не се воопшто носени порано ги купивме а на мали ноџето не порасна толку до летово
Јас, chicco you and me модел, како нов е. 1500 денари. Инаку продавам и бебешка гардероба, повеќето ново со етикети (она што не успеавме да облечеме), а има нешто и носено по еднаш/двапати. Најдете ме на инста bidi_trendi да не објавувам тука многу слики се.
Другарка продава точаче и трицикл. Двете за 2000 ден. Ако некој е заинтересиран нека ми пише ЛП да и дадам број за контакт.
„Baby Nose Vacuum“ е електричен назален аспиратор од Lanaform, кој ќе ви помогне лесно и безболно да го исчистите носето на вашето бебе од секрет. Цена 1500 денари.
Продавам релаксатор, 3 брзини 2 висински нивоа, музика , бејби шумови и слично.. Купен од Чарли 7000 ден... Најпрактично нешто.. Цена околу 3000 ден..