Поркава е стара претпоставувам продадена е. Да не има некој нешто слично или да има кај нас негде да се купи?
Продавам хранилка. Купена е од Чико пред две години за 4000 денари. Јас ја продавам за 2000. Од марката Luna е и доста добро е зачувана...
Незнам на која мислиш, но јас имам ваква. Синко го ставав кога бевме сами, да појдам до тоалет. И, толку. Цена 4000 денари.
Продавам количка KUNERT ROTAX комплет. Има и мрежа против комарци и прекривка за дожд. Освен транспортерот во кола, другите делови се скоро неискористени. Корпата за до 6 месеци е неискористена. Купена е од Либерта 29000 ден. Ја продавам 15000 денари.
Се продава електрична пумпа Авент многу малку употребена 4500ден Се продава транспортер со мрежа за инсекти 1000ден Се продава дубак 500ден. Се продава релаксатор 3000ден Се продава и количка доста сочувана 4000ден Праќам по карго ден
Ја гледав. И ја седнав лепотицава ама нешто маж ми ме разубедува да не и е мала, пошо некако како ептен точна и е. А рачунај мојава е ептен ситна. Реално до колкаво дете може да се вози во неа?
Ја продадов кога ќерка имаше околу 13-14кг, до 2.5 години некаде. Уште и беше ок ама несакаше веќе да се вози во количка.
Се мести ли рачката во двата правци за да биде свртено бебето накај тебе? Поима немам за летни колички оваа ми изгледа солидно. Фала