Многу е убава, со здравје да си јљ возите Нашата беше ваква, ептен ми беше по ќеиф, ама не одеше синко да го возам во неа. Па ако има некој барем малку помашка да продава пишете ве молам.
Фала ти, поубава да си купите. Зошто да не одговара машко женско што има веза. И јас ја земав црвена ако второто ми го даде господ машко и ако е здрава количката секако дека ќе си го возам
Продавам пумпа за измолзување. Употребена е еднаш или два пати затоа што немав млеко и направив рани на градите. Не е користена воопшто. 2500 денари
И не заборвај да спомнеш дека е плус еднаш или два пати користена и од моја страна пред да ти ја продадам во јануари за 2000 денари
Имав докупено и 2 шишиња нови, затоа што не сакав да го користам тоа, а и мислев ќе ми требаат. И и го кажав на членката која ми пиша лп и објаснив. Ама лесно е да се пише нешто, да се искоментира. За останатите сега истата е 3500, кој сака таму нека си најде, кому треба. Убав ден!
Koga neshto prodavash nebitno shto,si davash Cena tebe shto ti odgovara odnosno prifatliva za dvete strani.Od koga kje go prodadesh povekje toa tvoe ne e (t.e. isto ko da ne bilo) pa drugata strana Ako Ima srekja neka go prodade duplo.
Битно е бидејќи лаже дека е користена само еднаш од неа. Значи имала два корисници предходно, не еден. Со тоа цената треба да падне, а не да се покачи.
Се продава електрична пумпа Авент многу малку употребена 4500ден Се продава транспортер со мрежа за инсекти 1000ден Се продава дубак 500ден. Се продава релаксатор 3000ден Се продава и количка доста сочувана 4000ден Праќам по карго
Продавам нови детски јакни донесени од Германија.Величини има од 2-3год;3-4год;5-6год;6-7год. Водоотпорна ЦЕНА:600ден