Се продава електрична пумпа Авент многу малку употребена 4500ден транспортер со мрежа за инсекти 1000ден дубак 500ден. Релаксатор 3000ден количка доста сочувана 4000ден Праќам по карго
На фб продадов релаксатор, па тука по форумов членката го продаде за дупла цена од таа што го купи, па не пишав да се правам паметна. Пумпата само што ја купив, уште вечерта ја пробав, видов дека немам млеко, цела се направив рани,и ја вратив назад во кутијата. Да не речам дека ниту еднаш не ја искористив. Во меѓувреме преку карго ми стигнаа шишињата и затоа ја ставив цената, за која ги известив членките кои ми пишаа порака! Може слободно да пише членката која ја купи. Мора човек се да ви црта, затоа што за напад сте први. Некогаш треба да дигнете рачна и да ја затнете устата!
Јас како што гледам се од напишаното и е на место. освен последната реченица Инаку убаво објасни зошто ја продава пумпата поскапо од што ја купила, иако не ни мораше. На крај секој како ќе си се снајде нели..
Здраво мајки,го продавам седиштето за автомобил, воопшто не е користено, син ми несакаше да седи во него. Доколку некоја е заинтересирана нека ми пише.
Продавам кенгур на chicco you and me модел. Како нов. Транспортер со база исто chicco и исто како нов. 1000 денари И многу облека за девојче до 3г отприлика, повеќето ново со етикета, купувани во странство, а по поволни цени. Цените и облеката, а и кенгурот и транспортерот може да ги видите на мојот инста профил bidi_trendi. Напомена: Некои од артиклите се резервирани, а на оние кои пишува продадено се продадени.
Количка со транспортер (имам адаптери) скоро нова, ептен малку користена 4500ден, Авент електрична пумпа малку користена 4000ден