Продавам електрична пумпа Филипс Авент. Мн малку користена, сеуште во гаранција до крај на март 2023. Купена е во Еурофарм 200е, ја продавам за 100е. Ако ве интересира нешто дополнително пишете ми пп.
Продавам нова подлога за пресоблекување на бебе , не е користена ниту еднаш.Крем боја со апликација мече. Продавам транспортер за бебе , Chicco keyfit30 , малку користен.Овој модел.Заедно со додаток навлака напред како прекривка . И креветче за бебе , користено 2 месеци само, заедно со мало гнездо за бебе,розево.
Здраво мајки, продавам Мама Ру релаксатор купен од Бебе Хоум со гаранција до Јануари 2023. Пишете ми ако има заинтересирани. Поздрав
Продавам дубак, марка free on (little driver) овој модел само зелена боја. Купен 4000, го продавам 1200. Музички е, напред со играчка која се вади. Користен 2-3 месеца, плус стоеше кај баба и дедо пошто немаме место за возење во станот, па е исто како нов. Повеќе слики во порака доколку некој е заинтересиран.
Мене ме интересира дали е стабилно ако се исправи детето за да се држи. Некако тие пластичните ме ми делуваат дека се цврсти. Ако ја има некој веќе нека сподели искуство.
Стабилни се мои блиски имаат детето си се потпира без никаков проблем до сега не паднало или слично нешто. Бидејќи се метални тие шипките.
Здраво мајки,ја продавам количкава заедно со транспортерот и торба. Купена е од Енци Менци многу малку ја користевме,како нова е.Ја купивме 15 000 ја продавам 8000.Доколку некоја мајка е заинтересирана нека ми пише
Se prodavaat detska hranilka I relaksator celosno zacuvani koristeni pomalce od godina dena. Cena 2000 denari komplet. Kontakt na viber 071 204 287 Bojana
Имам останато две неотворени кутии хип комбиотик 1 од 800г, би ги дала секое по 900 денари ако сака некоја мајка можам и по карго да ги пуштам