Мами, да не продава некој пиклер триаголник? И да не знае некој каде има од оние големите меки подлоги за играње?
Кенгур 600 ден. Ташна 900 ден (2 надворешни прегради за шишиња, 4 внатрешни, подлога за пресоблекување ,две големи прегради и голем внатрешен џеб)
Продавам бебешко креветче со механизам за лулање и 4 фиоки. Комплет со душек, водоотпорни чаршави, две оградици, јорганче и постелнини. Цена по договор
Jas, kupena e lani skros e zacuvana kako nova. 1000 den. Dokolku sakas uste sliki ili video pisi mi slobodno.. pozz
Подлогата е нова неколку пати користена. Гнездото скроз ново некористено, со две страни. Дубакот е користен од две дечиња кои не го регистрираа многу многу. Не е иста марка како тој на сликата ама е многу сличен, немам моментално слика го имам спаковано
Растеме и сакаме да си направиме простор за нови работи. Бебе го надрасна релаксаторот (Ingenuity bebe stars) мама реши да не го чува, оти не планира повеќе бебиња Купен од бебехоум за бато, он ич не сакаше да седи, бебушка седеше малку (второ дете, мора и да не сака) Сам лула напред назад, има и вибрации и звуци (музика, штурци, white noise). Навлаката лесно се вади и пере, собран не зафаќа многу место. Го продавам 2500 денари, гратис ќе ви "тутнеме" и кенгур
Женски, доколку некоја има потреба од релаксатор го продавам мојот за 5000 денари. Бебуш го сакаше ама е многу мирен и 5-6 пати го имам ставено од мерак. Купен прво dark grey 7390 денари во јуни (пишува и на рекламацијата, но имам фискална плус). Имавме на првиот проблем со музиката и крајот на август ни го дадоа овој во замена (ќе пратам и видеа ако треба овој одлично работи) Имам и фискална од dark grey и плус рекламниот лист во случај да имате потреба да ја користите гаранцијата од 6 месеци. Овде имате повеќе информации за него https://www.encimenci.com.mk/relaksator-iswing-silver-cangaroo-066bb007a50
Продавам количка и транспортер заедно, трицикал Loco Croko LC1, и седиште за автомобил Kikkaboo. Може да се продадат и сите заедно а може и посебно. За цена ќе се договореме. Ако е некоја заинтересирана нека ми пиши порака.