Дали кенгурот може да се користи и за носење на бебето да гледа напред или само свртено кон мајката.? Јас купив нов ама не ми кажаа дека не може да се користи за бебе од напред да гледа
Имам сличен ваков ама не ми користи. Бебево само накај мене е свртено а пусто моево дете радознало сака да гледа.
Девојки продавам Mamaroo релаксатор ( ни помогна премногу топло го препорачувам ама ние го надраснавме) има гаранција до крај на април, купен е од BebeHome, пишете ми ако има некој заинтересиран ке се договориме за цена..
На двата начина се користи. И моето дете само напред сакаше да гледа и од месец дена нанапред беше свртено инаку плачеше. Делот што е за држење на главата е со патенти и се превиткува и закопчува надолу за да гледа бебе нанапред.
дсли некојс мајка продава седиште зс во кола меѓутоа со соодветна цена бидејќи не сум во можност за високи цени може дс е старо
продавам детски, единечен, кревет. (имам два исти за двете чупиња). Правени се по нарачка од масив дизајн, но двата во детската соба нема простор да се свртиш. Воопшто немаат спиено на нив, цело време има играчки на нив(со мене спијат уште). Душеците се од треска мебел. Двата кревети се скрос нови и се исти. Ако некој сака... Незнам ни цена... Се по договор. Иначе од масив дизајн ми ги пратија расклопени, сопругот ги монтира.
Се продава релаксатор, ептен сочуван ист како на сликата. Недостасива само послужавникот за хранење. Цена 2000 денари. Повелете линк за дополнителни ингормации https://www.encimenci.com.mk/relaksator-star-grey-cangaroo-066sw10216
Se prodavaat kadicka i postolje za banjanje. Dvete za 1.500 denari. Vo odlicna sostojba. Isti kako na slikata
Се продава philips avent 2 in 1 блендер и готвач на пареа. Одличен за приготвување на здрав и брз оброк на бебињата. Апаратот е малку користен, кско нов е. Цена 5.000 денари