Продавам електрична пумпа за измолзување MEDELA купена во декември сеуште под гаранција. Цена 7500 денари
Здраво на сите. Би сакала да подарам количка многу малку користена. Дали знаете некому кому му е потребна? Предност имаат самохрани мајки. Навистина би сакала да отиде таму каде е најпотребна. Може и лична порака да ми пишите доколку ви е непријатно да оставите контакт овде. Се надевам дека ке помогнам некому
Se prodava krevetce od brendot Free On, so mehanizam za spustanje od ednata strana. Kupeno pred 3 meseci, voopsto neiskoristeno. So kutija, spakovano + gratis marama za nosenje bebe od brendot Elo. Cena 100€ Broj za kontakt: 075862527
Релаксатор 2.500ден. (музика+вибрации). Вртелешка chicco,3.000 купена, не е пуштена ни 5 пати , 1.500 ден.
Se prodava Dve bebeski krevetcinja Chicco - nov skoro nekoristen КРЕВЕТЧЕ СО 2 НИВОА SLEEPY BEIGE CANGAROO Drven krevet Slonce - skoro nekoristen Bebeska stolica IKEA Chicco NATURALLYME elektricna pumpa za izmolzuvanje- nova ( bez sishe )
Продавам релаксатор, Купен 7500 пред 5 месеци, го продавам 5500. Нов, повеќе ги лулавме куклите, него бебе. Има позиција за лежење и оваа за седење. 5 брзини на лулање, тајмер кога да се исклучи, музики и други опции прикажани на екранчето што јас никогаш не сум ги пуштила. Спакован во пакет, без прашинка, без домашни миленици.
Продавам Чико рачна пумпа, 1000 ден, купена пред 6 месеци, слабо користена. Продавам двојна електрична пумпа Lansinoh, 5500, вади млеко одлично, користена 5 месеци. Гратис хаика на принцип вакум работи. Две шишенца, две капачиња, резерва дакбел за внатре делот. Може да се користи на батерии и на кабел, но на кабел е посилна во влечењето. Има 3 модели на одмолзување и 7 нивоа на јачина. Без кутија.
Продавам 4moms Bounceroo релаксатор на батерии со 3 нивоа на вибрации бел шум и брзини, наменет за тежина до 9 кг цена 3000 денари Продавам Peanut & Piglet перница за доење близнаци користена скоро ич цена 4300 денари Продавам Cangaroo Elegance Duo двојна електрична пумпа користена месец време цена 2200 денари Конкретно за близнаци наскоро ќе понудам и други производи како 4momsmamaroo, twinZpillow, Weego кенгурот, и слично од кои повеќето ми се доставувани од странство, за мама со близначиња
https://lococroco.com/количка-kikka-boo-beetle-2 Дали некоја мајка има искуство со овие две колички,ценава многу ниска ми се виде па дали се ок? Знам дека прашањево не ми е на вистинското место ама тука ми се виде како најпогодно да го поставам
Дали ја продаде, или фали имаш делови резервни за продавање? Јас имам медела пумпа ама мо фалат некои делови