Барам количка Graco Evo 2 во 1 или 3 во 1. Исто така барам релаксатор што има можност за лулање лево-десно(kinderkraft Lumi, cangaroo iswing).
Зошто го продаваш, јас го имам и ми е еден од најискористените апарати, маста му ја извадив, посебно е згоден за деца, ем поздрави оброци. Син ми уште беше мал на каши кога го купив, му ги правев во него со малку водичка ептен брзо, после поминавме на кифлички, морковчиња, тиквички, компирчиња, печурки, мафини итн, безброј начини имаш за користење. Еве сега за бебе пак го користам,. И све се прави екстра брзо за 10-15мин максимум.
да, ама ич не го користам ете ни за син ми ни за нас, така ми зазима место а живееме во мал стан.. можда дека не знам како да се готви во него а да е супер вкусно како тазе..
Продавам ErgoBaby Embrace носилка за бебе. Купена 7490 денари, ја продавам 4000. Користена неколку пати. Модел како на сликата. Доколку некој е заинтересиран нека ми пише порака. Погодна е за користење од самото раѓање. Се пере и во машина.
Јас имам стаклено шише на бибс пудра боја 225ml,го купив со надеж дека ќе пие млеко,не сака ни до уста да и го допрам
Мајки, го продавам електричниов релаксатор модел Cangaroo, работи и на струја и на батерии, со даљинско... Многу малку е користен, бебе не сакаше многу во него. Цена 4000ден
Женски подарувам - Женски бебешки алишта (од 0-9м макс) - Машки бебешки алишта ( од 0-12м макс) Доминираат машки алишта Пишете ми порака за да се договориме за да ви ги дадам или пратам по карго...преферирам на тие што вистински ви треба
Продавам електрична пумпа за измолзување Медела Соло со гаранција до 27.11.2023. Користена е помалку од 3 месеци. Купена во Зегин за 13.700, јас ја продавам 10.000 ден. со плус уште едно шише, две Калма цуцли гратис и ќесички на Медела за чување млеко.
Подарувам козметика за нега на бебе - Бекутан, Бејбидрим, Бејби лав, пелени 2ка Бекутан, влошки за гради, неотворени цуцли Бејби лав и некои нови алишта за машко бебе (9-12м). Плус имам отворени ама во рок витамини Д3+К бејбитол, останати табла ипол, пелени памперс премиум 4 - пола големо паковање, чај за доилки Лакта микс во ќесички (отворен). Праќам по карго на моја сметка.