Креветче за бебе малку користено Има механизам на лулање, може и да се фиксира. Предната ограда се крева и спушта. Доаѓа со комплет постелина со оградица, мрежа/балдахин и плетенка 3 метра должина. 5500 ден
Се продава монтажни креветче комплет со душек од пер дормире На душекот се вади цела навлака се пере Комплет за 4500ден
Zdravo beatris eve sliki ako uste ti treba pernicata, mi ja izrabotija racno i zatoa e poeftina od originalot ja ja prodavam za 2800 denari
Ај и овде да пробам, може некому ќе му треба. Продавам пумпа Томи типи рачна со шишенце (може да си го користите ако само докупите цуцла) и перница за трудници/доење комплет 1000ден. Перницата е иста како на сликата само со црвена навлака со срциња, ако сака некоја ќе и сликнам, моментално е спакувана во вреќа за да ја заштитам. Исто така ја продавам и оваа играчка прожектор на Лорели бидејќи имам 2 исти, 1200ден.
Ако ви треба рачна пумпа на Медела пишете ми лп. Еднаш искористена бидејќи веднаш добив на поклон електрична на Медела
Мајки имам 2 паковања пелени 2ки Бекутан, не ги користам тие. Ако некоја ги користи и има потреба би и ги дала
Принцезата моја веќе порасна, па ако има некоја мама што би сакала релаксатор за своето најмило го продаваме за да ужива во него. Се лула, има вибрации, две нивоа на седење/полулежење. Цветчето кога ќе се повлече свири. На фишерпрајс е ако нешто значи Нас многу ни помогна во периодот на грчеви и процесот на вадење заби. Бараме 1000
Глупост невидена, милиони бебиња користат релаксатори па се живи и здрави, за дубаци и џампери па да не збориме што све има да се прочита на интернет, ај оладете малку ве молам. Ако си прочитала немора да користиш за твоето бебе, ете на членката и завршил работа може и некока друга ке сака да го купи поефтино од нов кога е сочуван. Јас лично сум против дубаци и џампери, ми дадоа поклон и тоа многу скап јас го продадов иако имам бебе што може да го користи.
Продавам детски гардеробер + 3 полици за детска соба. Заедно 8000ден. Димензии на гардероберот: 72 х 42 х 185 (5цм ногарки)
Убаво пишува да не се користи за спиење. Релаксатор е за кога е будно бебето. А треба да спие само исправено во кревет на грб со глава на страна.