Јас, на Чико. Ваков само друга боја https://www.encimenci.com.mk/kengur-nosilka-easy-fit-moon-grey-chicco-791547700
Продавам летна количка MoMi Estelle во сиво-црна боја, купена пред еден месец (април '23). Количката е како нова, возена беше само на едно петдневно патување и еднаш во трговски центар, за други излегувања ја користиме поголемата, оваа ја купувме со намен кога ќе патуваме. Ја продаваме бидејќи на поклон добивме друга, поскапа, а немаме простор за сите три. Количката е меѓу најлесните во својата категорија (тежи помалку од 7 кг), лесно се маневрива, се склопува со една рака и има рачка на извлекување да се влече како куферче. На линков има инфо со сите спецификации, а за повеќе фотографии и останато инфо, слободно пишете ми лп. https://bebehome.mk/product/momi-estelle-stroller-gray/
Продавам Чико рачна пумпа, 1000 ден, купена пред 6 месеци, слабо користена. Види го прикачениот фајл 832186 Види го прикачениот фајл 832187 Продавам двојна електрична пумпа Lansinoh, 5500, вади млеко одлично, користена 5 месеци. Гратис хаика на принцип вакум работи. Две шишенца, две капачиња, резерва дакбел за внатре делот. Може да се користи на батерии и на кабел, но на кабел е посилна во влечењето. Има 3 модели на одмолзување и 7 нивоа на јачина. Без кутија. Види го прикачениот фајл 832188 Види го прикачениот фајл 832189 Види го прикачениот фајл 832190
Не е баш детски производ ама скроз може на некоја мајка да и се најде. Аголна гарнитура продавам (не е скината, со федери е), ја давам по симболична цена затоа што наредна недела ни стига новата. За слика и цена ЛП.
Продавам количка, истата е со + транспортер. Кенгур Монтажен кревет. Нов, некористен. И точаче за 2 до 5 години соодветно, ќе проверам бројче. Точачето и креветчето се за девојче, а количката и кенгурот се неутрални.
Нова кацига scoot&ride xxs-s, обем 45-51cm праска боја со минт, само пробана. Купена 3200ден, се продава за 2000ден
Јас ако сакаш нашата ќе ти ја подарам,од кога барам да му ја дадам некому.После од дома ќе ти ја сликам ако ти се свиѓа види ја.
Продавам: релаксатор на струја, со три брзини, шест мелодии и тајмер (Кика би) Гнездо Седло за бебе Летна количка за близнаци. За подетални информации во ЛП.
Може да го видам точачето? Маж наумил некакво, ама не знам какво. Воедно, продавам : кенгур и плаво коритце за бањање. Подарувам: подлога за бањање за новороденче.