Продавам марама на kikkaboo, купена 2400, ја давам за 2000ден. Воопшто не е користена, бебуш не ја сака Боја исто како на сликата
Продавам -подлога за пресоблекување неотворена -2 подлоги за играње - пумпа за измолзување на kikka boo многу малце користена -грејач + стерилизатор kikka boo Handy - 2 подлоги за количка - релаксатор Доколку некој е заинтересиран нека ми пише за повеќе инфо
Здраво мајки Продавам нови неотпакувани капки против грчеви на Infacolic x2 (со рок до 05/24) и пробиотски капки со витамин Д на BioGaia (со рок до 08/23). * Пробиотските капки на BioGaia ги подарувам, (бидејќи истите се отворени, искористени х2). * Пелените на babylove 1 ги подарувам. Спојлер
По маалски продавници ќе ги најдеш дупло поевтино од цените на сликиве. Побарај во пики, лотус м, дон Андон, бубамара, Леон кинг...
Mamicki pak jas ke objavam nekolku oglasi, mojata prijatelka doaga vo Juli pa dokolku nekoj e zainteresiran ke donese vo Makedonija Chicco no.20, noseni samo na denot na rodendenot. Cena 700 denari