Здраво да не има некоја мајка да продава релаксатор на струја ама да може да се користи и над 9кг до кај 2500ден.
Леле до 36 месеци Искрено не знам како дете 2, 3 години би седело во релаксатор. До 9кг е сосем во ред. Кога ќе почне да се движи, да си игра и да истражува, не само што нема да сака во релаксатор туку и не гледам веќе потреба. Плус ќе се бори да излегува и веќе не е безбедно.
Барам за повеќе кг бидејќи моево има скоро 6месеци а веќе има 9и300 кг, а уште не е за проодување. Хахахах. Бар уште неколку месеци да ми заврши работа
продавам лизгалка, со две скалила е. Јака, цврста пластика е, не е слаба како лист хартија. Стабилна не мрда воопшто.
Јас го имам овој. Не е на струја, ама има вибрации, две позиции на седење/лежење и се прави како столче. Вика дека држи до 18 кг Ако си заинтересирана слободно пиши ми
Продавам марама на kikkaboo, боја како на сликата. Еднаш пробана, бебе не ја сака Купена 2400,ја пордавам за 1800ден.
Ако користи некоја мајка, имам 3 паковања Памперс Премиум (по 60 пелени) 3ка величина (ги купив за мене ама направи пеленски осип и морав да се збогувам со Памперс). 1800 денари за 3те паковања.
Мајки продавам пумпа за измолзување кикабоо. Пумпата е одлична ама мене веќе не ми треба. Искористена е 4-5 пати вкупно.Имам и кесички за мајчино млеко ке ги пратам поклон.Цена 2200 ден.Праќам по карго
го продавам креветчево, купено од енџи менци. Душекот се спушта на три нивоа исто има и предна страна да се крева и да се пушта,јас не ја користев затоа е извадена. 4500 денари.
https://nama.mk/proizvod/lizgalka/ Неколку мајки ме прашаа, му пишав 1700(сигурно мн му изгледаше) сега ја давам 1500 повеќе не намалувам.