Здраво, Продавам релаксатор добро сочуван (работи и на струја и на батерии+далечински управувач има). Купен 7990, го продавам за 3000 денари..
Продавам Чико рачна пумпа малку користена, со сите делови, цуцлата ниеднаш не е користена за шишето, сушара за шишиња и цуцли, фалат 2 стапчиња, затоплувач за млеко, ниту еднаш користен, гратис. Комплет 1700 ден.
Се извинувам ама со обврски и не бев активна на форумов. Ме предомислија нема да купувам релаксатор. Ви благодарам
Ja imate uste pumpata? Dali moze da mi pratite sliki vo poraka i kolku e dobra da mj kazete...jas zemav racna ama sporo ide i tesko,so elektricna bi bilo podobro se nadevam
Ја имам да, според мене е одлична, јас неколку пати ја користев вади млеко супер ама бебе мое не пие од шише, мислев дека ке ми треба кога ке тргнам на раб ама еве не пие млеко додека ме нема, јаде, кога ке се вратам цица, првата недела одмолзував по еднаш после престанав и се регулира. Една слика имам од прв пат кога ја пробав.
Здраво, Продавам хранителка 1400 денари релаксатор 2800 денари две јакни со три пара патики 1500 денари (сите)
Девојки, продавам отворено џамбо пакување Sleepy natural 5 (Junior). Останати се 56 пелени од вкупно 72. Прв пат земам од нив и немав појма дека се толку малечки и дека треба да земам два броја поголеми, овие не му одговараат на син ми. Доколку некоја ги користи и ѝ одговара бројчето, ги давам за 500 ден. (доставата со Карго е на мој трошок).
Продавам два скафандер едниот со големина од 6 до 9 месеци, другиот над 1 година, цена за двата 1200 денари. Плус заедно со нив давам на поклон гардероба за машко дете (кошули, панталончиња).. еве и слики...