Продолжено траење на менструација

Дискусија во 'Интимни прашања и проблеми' започната од Balint, 7 ноември 2011.

1. roxy123

roxy123 Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    imam edno prasanje, imam sekogas ne redovna menstruacija, 2 meseci nemam dobieno,posle da.. no ovoj mesec isto posle kasnjenje mi dojde, posle menstruacija imav kafeav iscedok .. koga sabajle gledam pak sum dobila ? sto moze da bide toa i koi se pricinite? :worried:

2. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    @roxy123 нормална појава е по завршувањето,а некогаш и пред добивањето на менструацијата да имаш кафеав исцедок.Е,сега кај некои женски менструацијата може да доаѓа на секои два месеци,а некогаш може и два пато месечно да дојде,како што,впрочем и кај тебе бил случајот овој месец.Јас,сепак ти советувам да одиш на гинеколог да те прегледа убаво затоа што секој организам е различен,не е кај сите исто,а тоа дали си или не си сексуално активна во овој случај нема врска.Оди што побрзо на гинеколог за да се утврди што не е во ред со твојот организам!

3. Lile_05

Lile_05 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2015
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    86
    Значи вака девојки имам еден проблем поточно сестра ми...Има менструација веќе 2 недели и повеќе беше на гиниколог и дадоа витамин ц и некои капки ги испи...Докторот и рекол дека ќе престане но ништо од тоа крварењето пак продолжува не е обилно но има нешто....Утре пак ќе оди...Го имал некој истиот проблем,за да каже нешто во врска со тоа? :)

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.584
    Допаѓања:
    5.916
    Здраво

3 дена имав крв на бришење само
    денес се 3 дена од обилно крварење течно а густ

такво нешто не ми се е десило

п.с. се обидуваме за бебе
    а менс имам максимум 6 дена што се вели сонпоследната капка..

и сега се загрижувам