Иако секој продукт си има рок на траење (кој треба да се испочитува ) сепак секој од нас има макар еден производ што му трае...со години... (или можеби it's just me) и едноставно тешко ви е да се збогувате со тој производ.... За жал денес ќе мора да се збогувам со моето омилено течно руменило бидејќи рокот одамна му е поминат, мислам дека го имам повеќе од 3 години, можеби 4? Сериозно најомилен продукт ми е од целата моја козметика и баш е тоа што ми треба...се нанесува една капка (дури помала од зрно...микро капка), си трае цел ден, бојата делува природно...нешто најомилено а ми траеше предолго И втор на лисата е туш гелот на L'oreal, преубава и четката и формулава само количински за мене лично многу... И не успеав да го истрошам...Дали до пола стигнав и после неколку години го фрлив а го имав мнг мнг долго време и формулата си беше во одлична состојба но после нормално толку долго време...стана апла за фрлање пс: ако има веќе ваква тема, извинете, префлете го постов слободно ппс: секогаш почитувајте го рокот на траење