Производите на Felce Azzura

Discussion in 'Тело' started by crazyinlove19, Sep 12, 2011.

1. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Jaс го имам шампонот за туширање , многу сум задоволна а и мирисот на кожата трае повеќе време .

2. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

јас ја имам користено купката на фелче азура со розева лепенка убаво мириса,неми ја сушеше кожата долго време ја имав ми здосади мирисот после купив фа да сменам малку за таа цена се ехтра купките и долго траат :)

3. babyblue

babyblue Истакнат член

Порано ги имам користено гелот за туширање и пудрата за тело во прав... океј ми беа и за цената мислам дека се океј. Е сега мирисот им е појак и на некој му годи на некој не.. :)

4. danni2

danni2 Активен член

jas go koristev mlekoto vo plavo pakovanje bas e super i mirisot dolgo trae svezicko

5. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Едно време го користев млекото за тело,ама краток период.Прво не ми беше лош мирисот ама за брзо време ми стана тужен некако :puke: јак многу.Веќе не го користам,прејак мирис ми има неможам да го поднесам.

6. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Една моја другарка имаше вакво млеко за тело, кога ставив еднаш случајно дечко ми не беше ама ИЧ воодушевен од мирисот :)

7. Minnie-e

Minnie-e Популарен член

Порано го користев гелот за туширање, ама почна да ми ја суши кожата премногу, не е ист веќе. А иначе мириса преубаво, обожавам такви јаки мириси.

8. gothchick

gothchick Популарен член

[​IMG] Само ова го користам и сум задоволна, планирам дезодорансот да го земам да видам каков е дали ќе ми помогне со моево потење :lol:

9. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Јас користам крем за тело од Felce Azzura. Убаво ми мириса, ја омекнува кожата, задоволна сум. Летото го купив, арно ама неможам да најдам каде пишува рок на употреба. :lol: Може да му е поминат рокот? Ке барам сега пак :lol:

10. Cence

Cence Популарен член

Јас ги користам геловите за туширање. Сум ги пробала сите и стално ги менувам, прекрасно ми мирисаат. Исто така го користам и дезодорансот и дефинитивно плавиот ми е најубав :)

11. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Го користам овој лосион за тело. Убаво мириса, добар е. :)

Attached Files:

KittyT likes this.
  12. girl.23

girl.23 Истакнат член

Од синиот на Фелче можам да се угушам. :drunk:
    Траен е, ама многу јак цветен ми е. Премногу.
    Имам пробано шампон и лосион за тело (со розевко што е) и дватта производи беа супер.
    Иначе за цената се супер. :)

13. DiPi

DiPi Истакнат член

мене некако баш ми се допаѓаа гелот за туширање, особено плавиот баш дека јако и подолго мириса, а инаку и пудрата ја имам користено и од неа сум задоволна :)

14. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Го користам омекнувачот за алишта и купката за тело (си купувам од неа литар и немам гајле), и двете Класико! Го обожавам мирисот! :) :)

15. glow

glow Популарен член

Ги имам користено плавите шампон и гел за туширање. Супер ми се, за тие пари се ептен добри. Многу ми се допаѓа мирисот, ме потсеќа на машко.. ]:) :lol:
    Мајка ми пред некое време имаше купено омекнувач за алишта Фелче, јас не ни знаев дека постои. Ама добар се покажа..

16. figgiMK

figgiMK Популарен член

без део ги користам сите до една и ми се омилени амааа перфекција!!
    колку само прекрасно мириса ;)

Некој да не има видено по МК некаде од овие белава колекција ??

17. meU

meU Популарен член

До пред некоја година постојано го користев класико за туширање, но изгледа ми се презасити кожата, па почнаа како лишаи да ми излегуваат(кога го сменив исчезнаа). Инаку многу го сакам, свежо и чисто ми мириса.
    Омекнувачот го користев одреден период ,но ми создава електрицитет, па морав повторно да се вратам на Семана(не дека семанае лош, но реално за парите Фелче се закон )

18. Shelea

Shelea Форумски идол

Од Фелче Азура имам користено речиси се’. Од сапуните, до млеката за тело па и омекнувачот за алишта.
    Одредени производи се ок, други не.
    На пример, пудрата од бор, многу јако мириса и по долга употреба, кај сестра ми се појави чешање. Мене па ми се презасити носот од тој мирис.
    Купките од бел крин, бадем и ванила се одлични за долго лежење во када, убав мирис, опуштаат, а не се скапи. Сапуните исто.
    Омекнувачот е долготраен и ефективен, оној обичниот со сино капаче.

19. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Сега си најдов дома и дезодоранс од Фелче - класико, и многу ми убав. Исто ко да сум излегла од бањање, ко бебенце, зашто имам спомнато - го користам Фелчето за туширање, тоа од литро! :) :lol:

20. Rubiii

Rubiii Популарен член

Го користам гелот за туширање , елегант, и има одличен мирис, кој прилично трае.
    Го земав во големата туба од 1 литар, само сега земав од оној на Афродита од кокос, и увидов дека ни пиближно не е како Фелче Азура, и дефинитивно ке се вратам пак на него чим ми заврши овој.