Јас користев гел за туширање од тој класичниот, потоа цела бања мирисаше откако ќе завршев со капење.
Не ги можам, ми се повраќа од миризот. Пре јаки се и пре тешки мирисите, неможам да ги поднесам ни моите по дома кога се бањаат со Фелче. Отров
^Isto I jas,ne mozam da im go podnesam mirisot na nitu eden proizvod na Felce Azura. Mnogu mi se teski I ne gi koristam.
исто и јас како mims-89 и baby-star, а посебно не можам тоа синото(шампон или гел за туширање нзз што е) да го поднесам а сите тоа го купуваат
Najmnogu ja koristevme kupkata od felce azzura no pocna stomakot da mi se lupi (kako koga si isoncan) I me cesese sega ja smenivme zemavme palmolive I ova se sredi.
Не знам за вас, но мене ми се гади од речиси секој мирис после долго користење. Пример, Фелче лично не сум користела, но една цимерка моја нонстоп го плескаше по себе па не знам дали од мирисот ми се темни или од тоа таа што го користеше незаситно. На полица во маркет, на акција, дури и за подарок - го избегнувам.
Јас според мирисот, ги ставам во исти ред со мирисот на бугарска ружа. И од двата имам нагони за повраќање. Квалитативно мене ми стојат просечно добро, ама затоа солзи ми надоаѓаат кога ќе мириснам било што од нивниве производи.
Не сум користела ама слушам ги фалат. И шампоните и геловите за туширање. Па можеби ќе пробам некогаш којзнае.
Мајка ми користи купка од фелче, и некогаш знам да и ја украдам за туширање. Имаат убав мирис ми се допаѓа и тоа што не ја суши кожата, туку баш си е онака мазна и убава.
имам слушнато од повеќе места дека купката не фелче не била добра за користење затоа што е мн. јака , особено гениколозите не ја препорачуваат
Ги имам користено гелот за туширање и млекото за тело, но воопшто не ми се допаднаа - многу неубаво мирисаат.
Купката стандарт ја користам мислам ќе ја " и с п и ј а м " преубаво мирисаа и само се *душкам* по раце,рамо ..хаха а моја топла препорака МАЛИЦИЈА розе накај виолетово..ооооффф ..