Јас го користам првиот, задоволна сум. Мека ја прави кожата и под пудра го нанесувам, брзо се впива. Ќе ја тагнам @Mishela мислам и таа ги има пробано, и сакам да прашам дали ги проба останатите две креми од роза и алое и дали има голема разлика во текстурата со оваа за мрсна кожа?
Само тој со зелен чај, другите знам дека нема да ми одговараат на мојот тип на кожа па не ми се даваат пари за џабе. За текстурата навистина не знам, не би знаела да кажам за другите.
Девојки од алое ја нема кај нас. Има со маслинка некоја, за комбинирана кожа. Јас од таа не сум задоволна, ми се исфрлаше лицето од неа. Штета, баш е убава лесна
Ајде да го дополнам списокот, јас ја имам пробано таа со розата Мајка ми си ја купи, а јас ја пробав. Можам да кажам дека многу е убава, го прави лицето многу нежно и убаво хидрира. Инаку јас имам комбинирана/масна кожа ама сакав да ја пробам, чисто за да проценам каква е. Мајка ми има нормална накај сува кожа и е презадоволна од кремата. Кремата е лесна и прехидратантна, не е тешка и мрсна како што знаат да бидат кремите за сува до нормална кожа.
Супер беше, ми се погоди ептен, ама многу матира и ја користев само преку летото. Во друг период од годината нема да ми одговара.
И јас забележав дека откако ќе ставам кожава ми е ептен мека и негувана Плус кога ставам осеќам како благо ладење Убава е
Имаше порано еден убав шампон од Гарниер, мирисаше на мед и уште нешто. Одамна не сум го видела некаде. Да не сте го виделе некаде?
Го има сигурно, регенераторот нека е максимум до кај 130-140 денари, а шампонот околу 160 мислам. Не сум баш сигурна зашто обично гледам да ги земам шампоните на попуст, а тогаш обично се до кај 120 денари. И провери во Зегин, таму секогаш се поевтини.
Презадоволна сум од тој шампонот со авокадо и уште нешто имаше мислам ама не ми текнува. Таков волумен на косата ништо до сега не ми давало
Мицеларната вода на гарниер е најубавата мицеларна вода што сум ја користела и не би ја менувала воопшто, станува збор за таа со розево капаче. Е, сега...забележав дека нивеата бебешка ми се потрошила, исто и бекутанот. Немам обичај да експериментирам, ама со гарниер нема да е проблем. Не знам колку ќе имам избор утре во мојов град, ама ќе се фрлам во потрага по добра гарниер крема, за нормална кожа, некогаш сува поради големо нанесување на леа производите и алкохолот содржан во нив. Ако не бидне, земам бекутан и толку.
Доста производи користам на Гарниер. Шампоните повеќето сум ги користела, сега користам 2, тој со мед и тој со арганово масло и камелија. И маските како и регенераторите за коса. Мицералната исто ја користам и фарбите за коса. Задоволна сум од повеќето Гарниер производи.
Катастрофа. Оксидира за многу кратко време и изгледа како 5 нијанси потемна, светнуваш за пола саат. Полошо нешто од ова немам пробано
Оф леле а јас сакав да ја пробам дека био..ако знаеш за некоја солидна а био, пиши во потрага сум по таква.