Производи кои не би ги купиле повторно

Discussion in 'Тело' started by MejkApGirl, Jun 26, 2012.

1. MejkApGirl

MejkApGirl Истакнат член

Гел за туширање Oasis на орифлејм
    Не ни сакав ова да го порачам, порачав едно ми дадоа друго, па ајде реков ќе го земам. Мирисот му е лесен, ајде тука помина, ама многу малку се пени. Ставам колку што знам дека ми било доволно со претходните гелови за туширање, но не ми беше доволно за цело тело морав да притурувам. Ќе си се држам за фелче азура.
    Регенератор од генера со мирис на кокос
    Немав многу пари во мене а ми требаше регенератор, ми се потроши тој од глис црниот па ајде реков да пробам. Прво мирисот му е како на оние мирисни во кола порано што ги редеа на ретровизорот како елки што изгледаа. :puke: Го ставам како што си се става регенератор, и тоа малку повеќе, реков големо е шишето да го потрошам побрзо. Не го остава тој мазен мек финиш на косата откако ќе ја измиеш како другите на гарниер, лореал, глис.. Исто како ништо да не си ставила. Поарно ке дадам 130 ден за гарниер, отколку 70-80 за ова.

2. Budva

Budva Активен член

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Пудрата на Fresh Mineral long Lasting дефинитивно НЕ е за прекривање на сјајот на лицето, иако за тоа пишува дека е наменета. Ми се појавија полеми лишаи и кожата почна да ми пука. А уште кога ќе помислам дека ја платив 1200, срце ме боли.

3. Budva

Budva Активен член

НИКОГАШ повеќе не би ја купила оваа пудра, па и да ми ја даваат без пари.

Attached Files:

4. slobodka

slobodka Популарен член

Живо сра*е е производов, и општо не ми се допаѓаат производите на Балеа и алверде.

Attached Files:

5. Agrona

Agrona Популарен член

Воопшто не е убав го користев и не ми одговараше на очиве некако и ми се исуши многу брзо.

Beauchamp, MejkApGirl and Aryana like this.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Одвратно мириса, и мене веќе наредниот ден ми е мрсна косата.
    А тоа мирисот, луѓе одвај дишев додека го користев. Се молев да ми се затне носот. Не е толку грозен и гнасен колку што е остар мирис.

7. funsunn

funsunn Активен член

Јас купив Palmolive шампон откако се избањав косата цела ми се заплетка :( едвај ја отплеткав и сега си го користам Wash & Go 100%Volumen и многу убаво ја прави косата ... :) :)

8. annii

annii Популарен член

Тоник за лице од Балеа.
    Навидум убаво, првите два пати. Имав 2/3 мозолчиња кои ми ги исуши за ден. После тоа неќеше да се суши. Почна да лепи, лицето ми свети и саати му требаат да се исуши.

Прво мириса ужасно, потоа ја лепи косата, ја плетка, притоа изгледа косата како мрсна, изгорена.
    Пробав да го ставам на мокра, на влажна и на сува коса, но не делува никако.

9. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Овој крем за раце никогаш повеќе не би го купила. Ужасен е. Многу мрсен мириса на трева, рацете ми лепат од него. :(

Ова срање од коректор за подочњаци на Голден никогаш не би го купила. Одкога ќе го ставам си ги чувствувавм очите суви и трае само еден час подоцна се познаваа како бело

10. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Најлоша колекција икад! Едвај си го оправив лицево после овие производи. Никад више не зимам вакви глупости.

11. mila34

mila34 Истакнат член

Дали некој слушнал за козметиката Белинеа што се продава во ДМ викаат дека е добра во краток рок доколку ги користис посебно тоа се однесува за производите за кожа а послем правеле проблеми на кожата ??? јас не се осмелувам да ги купувам иако морам да пизнаам дека спрејот против мрсна коса им е предобар :))))

12. Babylon

Babylon Активен член

Веројатно мислиш на Балеа. Имам користено некои производи, вклучувајќи и маски за лице, кои се покажале како добри, но резултатите се индивидуални. Некому ќе му одговараат, а некому не. За шампонот за суво миење потврдувам :) Но за оној со зелено капаче. Има уште еден во сино пакување, но тој не ми се допадна.

13. EmilijaEmka

EmilijaEmka Истакнат член

Погрдо нешто немам ставено на мојата кожа, миризбата му е прејака, одвратна, неподнослива и што е најлошо трае цело време.Дефинитивно никогаш повеќе не би го купила ова!

Attached Files:

14. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

:emo: :emo:

Attached Files:

15. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Никогаш веќе не го купувам, кога ќе ставев тоа после 15 мин во вештерка у очите :puke:

Attached Files:

16. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Аууу,бекутан млеко за тело...

17. cooll

cooll Популарен член

[​IMG] :envy: :puke:

Ana Chio likes this.
  18. lav4ence.e.e

lav4ence.e.e Истакнат член

1. На прво место, Еуцерин лабело за уста. Иако читав доста позитивни коментари за него сепак мене не ми се погоди. Устата ми ја прави ненормално сува .

2. Шампонот за суво миење на косата од Балеа. Врска нема со намената , единствено само мирисот му вреди.

3. Гел за туширање од Орифлејм.

4.Општо од козметиката на GOSH

5. Било кој од шампоните на Палмолив.

19. lunicka

lunicka Форумски идол

Не сакам да кажам ама морам.
    Производите на I love...
    Ги купив на промоција во Космо,платиш еден добиеш два производа гратис.Е сега гратисот се разбира не е ти да си одбереш туку тие што ќе ти дадат.Значи беше кремата за тело од кокос,и гратисот -пилингот за тело од ванила и путерот за тело од лимон.Кога ги мирисаш од амбалажа делуваат примамливо,ама кога ќе ги нанесеш на кожа мирисот се менува и некако е тежок.Мислам ги користев сите одделно да не им се мешаат аромите...и пак ме гушат.И негата не им е добра.Брзо се впиваат тоа им е единствена добра страна.И џабе да ми ги даваат не би ги зела.Се разбира на различна кожа можеби различно делуваат.

Како да ги откачам да не ги гледам :tmi:

Attached Files:

20. cooll

cooll Популарен член

Колку пари се ?