не е убав!Мене не ми пречи мирисот туку што не ја мие убаво,како пак да е мрсна косата,сплескана,неубава...цената привлекува но џабе
Оваа маска од орифлејм. (ја нарекувам маска со тешко срце) Се' беше океј на почетокот. Ја ставив маската, кожата одма почна да ми се суши. Си реков ајде од маската е. Ја мијам маската после некое време и лицето барут суво. Никогаш не ми било по суво лицето, верувајте. Испаничив. Немам многу проблематична кожа т.е имав и одвај ја управив и сега од тоа се урпропастив. Кожата ми беше сува неколку денови, после тоа со други маски и креми ја вратив во нормала. Секако немаше никаков позитивен ефект од „маската“. Се сеќавате колку ја фалев? Која иронија еј, таман ја пофалив ми се срушија сите соништа. Да, точно дека пудрата е добро и ефтина, како за џабе нели парите.. Океј беше, ја користев неколку недели. Јас инаку не ставам многу пудра, само околу носот ставам кога ептен имам потреба. Туку лицето ептен почна да ми се суши и да се прават лушпи од пудрата. Не ми се верува, тотално разочарана. Па и сестра ми ја натерав да ја користи, за двете ја купував. Кога ја фрли само да видете, ја разочарав со мојот избор на пудра.
Немојте да користите вакви пудри , жива катастрофа се , на лице не се става што и да е , подобро дај уште 200 ден ама барем ќе знаеш дека е поквалитетна пудрата. Во овие пудри има жива и затоа немојте никако да ставате,за ваше добро ви викам
Signal паста, било која. Секогаш се обидувам да им дадам нова шанса, но џабе, ко да не ми се миени забите, здивот воопшто не го освежува, ма не ги бива ич.
Новата паста Колгејт воопшто не ми го освежува здивот доволно, дури ми се чини дека воопшто не сум ги измила забите. Тотално промашена инвестиција, не е ниту ефтина. Лосионов за тело Далиа среќа голема што го купив по многу ниска цена, затоа што воопшто не сум задоволна. Не ми ја хидрира доволно кожата, а сепак немам сува кожа. Можам само да замислам како би било во обратен случај. Единствено ми се допаѓа мирисот - го имам портокаловото - но многу брзо се губи.
ова ти се вика памет за друг пат куписи нешто квалитетно со плус 100-200 денара барем ке ми користи, а не вакво ѓубре што за ништо не користи.Парите вака или онака потрошени, а што сум добила?
-Еднаш веќе ја "пофалив" ББ кремата на Буржуа, никогаш веќе и пари да ми даваат со неа не би ја земала, такво нешто немам користено досега на моето лице ХАОС. Се собира во пори, во ситни линии, буквално со прст можеш да се потпишеш на лице, воопшто не е трајна и за пола саат сум сијалица а скапичка е. -Маскарата на Буржуа твист ап, првиот пат кога ја купив се израдував имав веќе друга маскара на трепките и ставив еден слој си велам супер е вреди за парите, но вториот пат веќе видов дека не е тоа тоа, не ми се допага, ваков ефект постигнувам со многу поефтини маскари, џабе фрлени пари, не би ја купила пак. - Маскара на Римел за волумен и издолжување, воопшто не ми се допадна, чиниш маскарата супер ги прави трепките, за пола саат ефектот од маскарата се губи како воопшто да не си ставал маскара. - Рецепт шампон за мрсна коса, што немаше ефект за да го спречи мрсењето немаше, косата ми беше ужас, како грмушка, безживотна, сува, а сепак се мрси брзо, тотален промашај.
Не можам да речам дека не се сложувам баш со тебе. Јас пред 3 недели го зедов истиот лак!Првиот ден си реков колку ли е само добар,баш дава изглед како ноктите да ти се гелни.Ама вториот ден и наредните денови забележав како испукнува лакот .А седумдесет и нешто денари е...
Апсолутно производ за в канта. Мижи да те лажам. Иритираат, се лепат, чешаат, ја горат кожата, ја спурува, не може да дише. Како пластика да си ставил. Многу девојки ги користат, ве прашувам како издржувате неколку дена со нив ? Не ве иритира таа неприродна структура, најлон, пластика, што е... Биотен крема за лице за сува/осетлива кожа. Си нема врска кремов. Како да сум купила за мрсна кожа крем. Лак за нокти за гел ефект, од Есенс. За Џабе фрлени пари.
На почетокот несакав изгледа да си признаам дека за маскарава џабе 15 евра фрлив, ама сега сваќам дека барем оваа маскара си нема врска со на Бенефит и Есте Лаудер. Буквално ништо не прави,ништо, ниту волумен,ниту ги подигнува трепките
Никогаш не би купила пудра од авон, исто и кармин хмм од балеа пена за коса , од oriflame маска за коса,капки за коса или шампон...
Маскарава е најужас од сите што сум ги пробала! Фан сум на козметиката на Нивеа, ама овој производ ме разочара комплетно! Или јас глупава сум па не знам да ги користам, или навистина не функционираат! Селотеп да си залепев на нос повеќе ќе извадеше!!
Производите на Малена НИКОГАШ ! Пудрата - паштета, маскарите и тушовите се ужасни никаков ефект немаат, ме печат очите и ми течат солзи. Можеби е до мене, незнам, ама да купам нешто од малена нема шанси Исто така и Биотен тоник за лице и тоник за очи ! Алкохол 100 % лицето ме пече како да ме попариле со врела ракија. УЖАС! Loreal total repair extreme. Убаво мириса, ама на косата како да имав залепено мастика, ниту за врвовите ми помогна.
коритсаки, клиник признавам само за лице производите креми и по некоја пудра, а оваа декоративнава козметика им е за никаде Друг пат не земај, и јас еднаш се зафркав веќе не им купувам ништо