Производи кои не би ги купиле повторно

Discussion in 'Тело' started by MejkApGirl, Jun 26, 2012.

1. Ondula

Ondula Популарен член

Единствено што вреди е мирисот, но и тој е многу јак :!: :puke:
    Никогаш повеќе. :x

2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Mалена и Aура лак за нокти,ич не ми се погодени.

3. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Новите лакови на Голден Роуз color expert :@
    Денес жива среќна што конечно си најдов жолт лак каков што сакав побрзав дома да се нашљакам. Кога почнав да се лакирам почна и моето патешествие.Прво на лаков четката му е предебела и влакната се толку проклето крути што оставаат линии кога се лакираш.Друго самиот лак е премногу густ и не се размачкува убаво.Од пуста мака 4 пати се лакирав и се бришев со надеж дека нешто ке се смени,но не. На крај мислев дека е до моите нокти проблемот па пробав со сосем друг лак и еве супер си се сега. Значи проблемот е до Голден роуз.А толку убави нијансии имаа во продавницата што ми идеше сите да ги изнакупам али памет за друг пат .Од оваа серија ни на крај памет.

Еве го шишенцето.Мојот е со број 44. и во продавниците на Голден роуз чинат 50ден.

4. KatFem

KatFem Истакнат член

100 пати пробав, мислејќи дека е до мене, дека не знам да го нанесувам и веќе го баталив.
    Не е гел како што очекував, делува многу чудно, се рони и навистина е невозможно |(
    Катастрофа е, многу сум разочарана.

Attached Files:

Beauchamp likes this.
  5. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Мислам дека е до нијансата, не до лакот, јас го имам најсветло жолтиот од авон lemon sugar и се случува истото, познато е дека жолтите пастелни нијанси се многу тешки за лакирање дури и кај поскапите лакови. Јас малку го поправив, му турив безбоен лак и се направи малку потечен и полесен за лакирање. Пробај така, само не со ацетон затоа што се расипува лакот.

Инаку јас не би купила повеќе шампон од глисс, посебно црниот, не можам убаво темето да го измијам и многу тешко ми мирисаат, парфимирано.

SuperGirl24 likes this.
  6. Silver.E

Silver.E Популарен член

Откако ја сменаа амбалажата млеково на ништо не личи.
    Последното пакување мирисаше на жива пластика внатре. :puke:
    Ја споредив (т.е мириснав) со претходното млеко кое ми беше дотрошено и имаше огромна разлика во мирисот. :!:
    Не знам што им стана, те претечно беше, те сега смрди...ама има многу голем избор на други бебешки млека со многу подрагоцени состојки внатре.

7. oblace1

oblace1 Популарен член

Milk and honey крем за туширање
    Навистина очекував многу повеке, бидејки кремот за тело е одличен, купката исто така, сапунот, пилингот...буквално секој производ за тело од оваа линија.
    Но кремот за туширање е никаков, полошо нешто немам користено, ниту ја омекнува, мазни кожата, ниту пени и мириса, баш се чувствувам прлаво после капење, го фрлив недотрошен и не ми е криво, да можам ке го фрлам уште 100 пати.Сум користела секакви гелови, кремови за туширање од најефтини до поскапи, но ова е :puke:.

8. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Поголема катастрофа во животов немам видено, ни па ке купам некогаш.
    Се залетав, балсам балсам, и кога ми ја направи косата катастрофа - секој ден ми бараше миење, едвај ја спастрив.

Attached Files:

9. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Никогаш веќе нема да земам фарба од Лореал,ем 10 евра чини , плус многу ме пржеше кожата од неа :devil: од гарниер фарбите се супер, повеќе лореал никогаш

10. annii

annii Популарен член

Johnson's baby шампон, никогаш повеќе!
    Немаше Бекутан, а и онака сакав да го сменам малце, па го земав овој. По ужасно нешто мислам дека на косата и немам ставено. При шампонирање, пола коса без шампон е, кај што се задржал ја тутка косата, ко тесто станува. Ајде тоа, еден специфичен, лош мирис, кој знае и јас на почеток што сум помирисала.
    За плакнење, малце потешко. Пак на крај ми останува дел од косата не измиен.

11. cocopuff

cocopuff Популарен член

Поужасен шампон немам користено...неможам да опишам колку не ми се допаѓа. Косата на коренот ми беше ко неизмиена, а врвовите суви како метла. Катастрофа! Си реков 3 шанси ќе му дадам ама на крај сепак заврши во канта.

12. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Таму завршија скоро сите мои шампони од Нивеа - чешање на скалпот, ненормално мрсење на косата ни ден после миење, опаѓање на косата, непријатен мирис... Мене воопшто не ми се погодени додека други ги фалат и ги користат со години :)

sleepingbeauty likes this.
  13. mime87

mime87 Популарен член

Има мн.работи кој сум ги купила еднаш и повеќе никогаш,ќе издвојам неколку на кој што ми текнува, ББ кремата од орифлејм луѓе жив ужас лицето ми светеше како со масло потурено ми се направи лом со мозолчиња едвај ми се смири :puke: ,шампоните од Авон скоро сите ги имам пробано и све ми е катастрофа,шампонот од Хеден ш.демек за првут што е цело паковање го потрошив а воопшто не ми помогна напротив повеќе никогаш не би го купила,ако ми текни уште нешто ќе ја дополнам листата :$

14. Speechless

Speechless Популарен член

Убава четка, но внатре маскарата е како вода, и само ги спојува трепките. Мене не ми се допаѓа воопшто.

Многу мрсна крема, лицето ми свети како лампион после ставање |(

15. anngelique

anngelique Популарен член

[​IMG] Демек на база на масла, не ја оштетува косата, после 3 миења ко нефарбана бев.

Tearful likes this.
  16. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Истово ми се деси со оваа фарба само плава боја. Значииии купив 2 за цела коса да ја офарбам и третото кутивче појма немам зашто го земав. Се офарбав и поише од што требаше ја држев после 4-5 миења на коренот цела ми беше падната бојата па после 3 недели имав корен 3цм |(

17. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Мириса неверојатно, а и амбалажата ми го смени мислењето да го купам, но шампонот беше многу густ, иста текстура како пивтија и косата после миење ми беше како измрсена и не измиена. :emo:

18. cooll

cooll Популарен член

Овие фарби се полутрајни , а не трајни како што пишува.Им ги имаат сменато само амбалажите на тие Color and gloss/shine како колор шампони што беа од Гарниер и Палете.И јас приметив на мојата коса :^) :|

19. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Уште една фарба со огромно не од мене, истава нијнса 1000 која е као посветла не влече на жолто на корен ја ставив само и коренот ми изгледаше вака (како шолтиов дел доле):
    Ма да, гледам пред некое време ептен беа на попуст значи ги тргаат од продашба изгледа. Не не и не, немој некој да се излашал, јас цел ден со капа се шетав среќа ладно беше и вечерта на фризер едвај ми ја среди фризерката косата :devil:

20. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Тоников луѓе мириса на прашина :wasntme: видов пишува со екстрат од диња и викам аа мора убаво да мириса.. се излажав :| Никогаш повеќе..