Новите лакови на Голден Роуз color expert Денес жива среќна што конечно си најдов жолт лак каков што сакав побрзав дома да се нашљакам. Кога почнав да се лакирам почна и моето патешествие.Прво на лаков четката му е предебела и влакната се толку проклето крути што оставаат линии кога се лакираш.Друго самиот лак е премногу густ и не се размачкува убаво.Од пуста мака 4 пати се лакирав и се бришев со надеж дека нешто ке се смени,но не. На крај мислев дека е до моите нокти проблемот па пробав со сосем друг лак и еве супер си се сега. Значи проблемот е до Голден роуз.А толку убави нијансии имаа во продавницата што ми идеше сите да ги изнакупам али памет за друг пат .Од оваа серија ни на крај памет. Еве го шишенцето.Мојот е со број 44. и во продавниците на Голден роуз чинат 50ден.
100 пати пробав, мислејќи дека е до мене, дека не знам да го нанесувам и веќе го баталив. Не е гел како што очекував, делува многу чудно, се рони и навистина е невозможно Катастрофа е, многу сум разочарана.
Мислам дека е до нијансата, не до лакот, јас го имам најсветло жолтиот од авон lemon sugar и се случува истото, познато е дека жолтите пастелни нијанси се многу тешки за лакирање дури и кај поскапите лакови. Јас малку го поправив, му турив безбоен лак и се направи малку потечен и полесен за лакирање. Пробај така, само не со ацетон затоа што се расипува лакот. Инаку јас не би купила повеќе шампон од глисс, посебно црниот, не можам убаво темето да го измијам и многу тешко ми мирисаат, парфимирано.
Откако ја сменаа амбалажата млеково на ништо не личи. Последното пакување мирисаше на жива пластика внатре. Ја споредив (т.е мириснав) со претходното млеко кое ми беше дотрошено и имаше огромна разлика во мирисот. Не знам што им стана, те претечно беше, те сега смрди...ама има многу голем избор на други бебешки млека со многу подрагоцени состојки внатре.
Milk and honey крем за туширање Навистина очекував многу повеке, бидејки кремот за тело е одличен, купката исто така, сапунот, пилингот...буквално секој производ за тело од оваа линија. Но кремот за туширање е никаков, полошо нешто немам користено, ниту ја омекнува, мазни кожата, ниту пени и мириса, баш се чувствувам прлаво после капење, го фрлив недотрошен и не ми е криво, да можам ке го фрлам уште 100 пати.Сум користела секакви гелови, кремови за туширање од најефтини до поскапи, но ова е .
Поголема катастрофа во животов немам видено, ни па ке купам некогаш. Се залетав, балсам балсам, и кога ми ја направи косата катастрофа - секој ден ми бараше миење, едвај ја спастрив.
Никогаш веќе нема да земам фарба од Лореал,ем 10 евра чини , плус многу ме пржеше кожата од неа од гарниер фарбите се супер, повеќе лореал никогаш
Johnson's baby шампон, никогаш повеќе! Спојлер Немаше Бекутан, а и онака сакав да го сменам малце, па го земав овој. По ужасно нешто мислам дека на косата и немам ставено. При шампонирање, пола коса без шампон е, кај што се задржал ја тутка косата, ко тесто станува. Ајде тоа, еден специфичен, лош мирис, кој знае и јас на почеток што сум помирисала. За плакнење, малце потешко. Пак на крај ми останува дел од косата не измиен.
Поужасен шампон немам користено...неможам да опишам колку не ми се допаѓа. Косата на коренот ми беше ко неизмиена, а врвовите суви како метла. Катастрофа! Си реков 3 шанси ќе му дадам ама на крај сепак заврши во канта.
Таму завршија скоро сите мои шампони од Нивеа - чешање на скалпот, ненормално мрсење на косата ни ден после миење, опаѓање на косата, непријатен мирис... Мене воопшто не ми се погодени додека други ги фалат и ги користат со години
Има мн.работи кој сум ги купила еднаш и повеќе никогаш,ќе издвојам неколку на кој што ми текнува, ББ кремата од орифлејм луѓе жив ужас лицето ми светеше како со масло потурено ми се направи лом со мозолчиња едвај ми се смири ,шампоните од Авон скоро сите ги имам пробано и све ми е катастрофа,шампонот од Хеден ш.демек за првут што е цело паковање го потрошив а воопшто не ми помогна напротив повеќе никогаш не би го купила,ако ми текни уште нешто ќе ја дополнам листата
Убава четка, но внатре маскарата е како вода, и само ги спојува трепките. Мене не ми се допаѓа воопшто. Многу мрсна крема, лицето ми свети како лампион после ставање
Истово ми се деси со оваа фарба само плава боја. Значииии купив 2 за цела коса да ја офарбам и третото кутивче појма немам зашто го земав. Се офарбав и поише од што требаше ја држев после 4-5 миења на коренот цела ми беше падната бојата па после 3 недели имав корен 3цм
Мириса неверојатно, а и амбалажата ми го смени мислењето да го купам, но шампонот беше многу густ, иста текстура како пивтија и косата после миење ми беше како измрсена и не измиена.
Овие фарби се полутрајни , а не трајни како што пишува.Им ги имаат сменато само амбалажите на тие Color and gloss/shine како колор шампони што беа од Гарниер и Палете.И јас приметив на мојата коса
Уште една фарба со огромно не од мене, истава нијнса 1000 која е као посветла не влече на жолто на корен ја ставив само и коренот ми изгледаше вака (како шолтиов дел доле): Ма да, гледам пред некое време ептен беа на попуст значи ги тргаат од продашба изгледа. Не не и не, немој некој да се излашал, јас цел ден со капа се шетав среќа ладно беше и вечерта на фризер едвај ми ја среди фризерката косата
Тоников луѓе мириса на прашина видов пишува со екстрат од диња и викам аа мора убаво да мириса.. се излажав Никогаш повеќе..