Пастава не би ја купила ни во следниот живот. Нема ни Т од тоа трипле. Ги мијам забите ко да не ги мијам.Никакво освежување нема по миењето, ниту пак избелување на забите. Ко брашно да мачкам по забите , јас такво чувство имам. Никогаш ама никогаш повеќе.
Катастрофа ај што лошо мириса па и после мачкање ја суши кожата ете го така стои, еднаш имам ставено и никогаш повеќе. Горчи, не го освежува здивот и имав чувство како да сум лижела пепел.
Од сите шампони кои до сега сум ги користела, овој е единствениот кој ми ја направи косата како тесто- ама буквално... Косата ми стана безживотна, едвај ја исчешлав по миењето...
Никогаш повтроно не би купила ниту една Colgate паста за заби,значи воопшто ниту една од пастите не им чини никакво освежување во устата ни ништо,исто како пепел да си јадел. Голем минус од мене,огромен -1 квалитет. own: own: own: own: own: own: own:
НИКОГАШ! Не ја ни мие косата воопшто. После бањање мислам дека помрсна од пред да ја мијам ми беше. Баш ме разочара Гарниер.
Парфемов мириса и прејако и некои цвеќиња ама незнам воопшто не ми се допаѓа, а толку мислев да го купам и на крај с решив да го пробам. Катастрофа невидена 700 ден џабе фрлени пари. Божем да го поддржме нашето ама џабе кога нешто не е убаво
Катастрофа, знам дека четкава има многу пофалби ама мене после првото чистење почнаа да ми испаѓаат влакненцата
Овој одвратен крем за депилирање. Како прво грозно ми мириса, мн јако на некој цвет . Како второ по нанесување на кожата почнав да се чешам. Крема за депилирање? Глупости ни едно влакно не вади, ниту оние најмеките,најнежните на стомаче што се. Никогаш повеќе нема да го купам.
Немаше од тој во зелено-розевкасто пакување и купив ваков. Погрдо нешто немам користено. Цела се исполепив, за на крај ниту едно влакненце да не излезе. Ко се видов ми идеше да си пукнам Џабе фрлени пари.
Уф колку ги има ми се чини до утре би пишувала Моментално ке набројам некои на кои се сеќавам: -Фарбите на Палете-со еден збор УЖАС -Шампоните на Шаума -Лаковите и маскарите и други производи на Голден Роуз -Депилационите креми на Стреп и Афродита -Дезодорансите и лосионите на Фа -Производите на Авон во кои спаѓаат .Шампоните,маските и други производи за коса .Маскарите им се многу течни, брзо се сушат и исто како да не сум ставила маскара .Течните пудри им се многу мрсни и ништо не покриваат .Лосионите за тело им се гола вода .Истото важи и за спрејовите за тело после 5 минути исто како да не си ставил ништо И многу други производи . Да напоменам дека сум имала лично лошо искуство со сите овие производи и не ми одговарале на мене лично, можеби друга нема да го има истиот проблем како мене.
Ова ако е крема за хидратација и секојдневна нега на лицето плус и не убаво мириса откако ке ја нанесеш на лицето
Дневна крема за лице од Korres од трендафил За кремава позитивно ке кажам што убаво мириса баш на трендафил и тоа многу јако (сега и ова на некој му се допаѓа а на некој не ) ама за тоа дека дава 24 часовна хидратација - не , барем за мојата кожа зборувам. 18 евра ја земав , за мрсна кожа е мојата а има и за сува. Нареден пат би пробала некоја на Виши или Есте Лаудер
Ме излажа мирисот и го купив, преубаво мириса се додека не се нанесе на кожа, не знам што му е ама откако ќе го нанесеш мириса грозно.
Остава мнооогу малце боја, некоја портокалова, премногу е течна и ништо не покрива. Се обидов да ставам прво од неа, односно да ја користам како крема, па врз неа пудра, али ни така не ја биваше.
Маскарава си нема врска, ма и на каков било начин да ја нанесуваш се прават грутки и трепките и нерамномерни.
Bioten млеко за чистење на лице - за нормална и комбинирана кожа. Добро ја чисти шминката, не очекувам млеко за вадење шминка да ми исчисти до толку длабински, но премногу е лесно и кога го нанесувам на памукче и го размачкувам, имам чувство дека се губи. Како да испарува. Ако нанесам малку - не чисти вооптшто, а ако нанесам премногу, само ми прави неред и ми ја расквасува пудрата наместо да ја собере. Очекував многу повеќе, судејќи според средството за вадење шминка од очи кое ми е одлично.
BВ крема на нивеа, ленти за депилирање ( испробав на повеќе марки и ниту едни не ми се допаѓаат) за др уги производи во моментот не се сеќавам.